Geert Wilders (PVV) lanceert een PVV-meldpunt en plant bezoek aan Ter Apel: "Dit tuig moet het land uit!"

Geert Wilders (PVV) lanceert een PVV-meldpunt en plant bezoek aan Ter Apel: "Dit tuig moet het land uit!"

Geert Wilders (PVV) heeft zijn achterban via Twitter opgeroepen om zich te melden via een PVV-meldpunt wanneer zij overlast ervaren van Asielzoekers. Volgens Wilders is namelijk de maat vol en hij wil dan ook “zo snel mogelijk een debat in de Tweede Kamer met premier Rutte over de asielramp, het totale gebrek aan daadkracht van het kabinet om de asieltsunami te stoppen en de mishandelingen en het geweld van asielzoekers.”

Het nieuws dat Asielzoekers een bus van het COA compleet gesloopt en geplunderd hebben is mede een aanleiding voor de PVV-leider om af te reizen naar Ter Apel. “Dit tuig moet het land uit! Iedereen die dit ook vindt en er helemaal genoeg van heeft: kom zaterdag 3 juni naar Ter Apel en steun meet mij de inwoners, de buschauffeurs en iedereen in Ter Apel en de rest van Nederland die last van dit schorriemorrie heeft!” Zo Wilders weten via Twitter.

Het lijkt er op dat de maat voor de PVV-leider nu echt vol is. Buschauffeurs die hun leven niet meer veilig zijn, ondernemers die hun deuren sluiten vanwege de veiligheid en de rest van alle overlast die asielzoekers met zich mee brengen zijn aanleiding om een meldpunt te starten en om bewoners in Ter Apel een hart onder de riem te steken. Ondanks dat Wilders zelf zwaar beveiligd wordt is de PVV’er duidelijk een echte man van het volk. Het siert hem dan ook dat hij ondanks zijn persoonlijke situatie het toch aandurft om af te reizen naar Ter Apel en als een van de weinige politici achter de mensen in Ter Apel gaat staan.

Het bezoek van Wilders staat gepland voor zaterdag 3 juni waarbij het de bedoeling is om in gesprek te gaan met omwonende, ondernemers en iedereen die enorme overlast ervaart van asielzoekers.

Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons overeind te blijven in deze moeilijke tijden.

Lees meer over:
Immigratie meldpunt Wilders

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer