dh 10554 geert wilders

Geert Wilders (PVV) lanceert een PVV-meldpunt en plant bezoek aan Ter Apel: "Dit tuig moet het land uit!"

Politiekmei 26 2023, 17:00
Geert Wilders (PVV) heeft zijn achterban via Twitter opgeroepen om zich te melden via een PVV-meldpunt wanneer zij overlast ervaren van Asielzoekers. Volgens Wilders is namelijk de maat vol en hij wil dan ook “zo snel mogelijk een debat in de Tweede Kamer met premier Rutte over de asielramp, het totale gebrek aan daadkracht van het kabinet om de asieltsunami te stoppen en de mishandelingen en het geweld van asielzoekers.”
Het nieuws dat Asielzoekers een bus van het COA compleet gesloopt en geplunderd hebben is mede een aanleiding voor de PVV-leider om af te reizen naar Ter Apel. “Dit tuig moet het land uit! Iedereen die dit ook vindt en er helemaal genoeg van heeft: kom zaterdag 3 juni naar Ter Apel en steun meet mij de inwoners, de buschauffeurs en iedereen in Ter Apel en de rest van Nederland die last van dit schorriemorrie heeft!” Zo Wilders weten via Twitter.
Het lijkt er op dat de maat voor de PVV-leider nu echt vol is. Buschauffeurs die hun leven niet meer veilig zijn, ondernemers die hun deuren sluiten vanwege de veiligheid en de rest van alle overlast die asielzoekers met zich mee brengen zijn aanleiding om een meldpunt te starten en om bewoners in Ter Apel een hart onder de riem te steken. Ondanks dat Wilders zelf zwaar beveiligd wordt is de PVV’er duidelijk een echte man van het volk. Het siert hem dan ook dat hij ondanks zijn persoonlijke situatie het toch aandurft om af te reizen naar Ter Apel en als een van de weinige politici achter de mensen in Ter Apel gaat staan.

Dit tuig moet het land uit! Iedereen die dit ook vindt en er helemaal genoeg van heeft: kom zaterdag 3 juni naar Ter Apel en steun met mij de inwoners, de buschauffeurs en iedereen in Ter Apel en de rest van Nederland die last van dit schorriemorrie heeft!

Image
De Telegraaf
De Telegraaf
@telegraaf

Het COA heeft een bus met asielzoekers onderweg naar een noodopvang in Den Haag teruggestuurd naar Ter Apel, nadat zij in de bus vernielingen pleegden en de chauffeur bedreigden. telegraaf.nl/t/2105147275?u…

1.9K
Reply
Het bezoek van Wilders staat gepland voor zaterdag 3 juni waarbij het de bedoeling is om in gesprek te gaan met omwonende, ondernemers en iedereen die enorme overlast ervaart van asielzoekers.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons overeind te blijven in deze moeilijke tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten