Geert Wilders (PVV) over WK voetbal regeringsdelegatie: Rutte en Kaag blijf daar permanent in Qatar!

Geert Wilders (PVV) over WK voetbal regeringsdelegatie: Rutte en Kaag blijf daar permanent in Qatar!

Geert Wilders op campagne. Bron: Screenshot EMP NEWS WM / YouTube (Creative Commons).

In tegenstelling tot het huilie huilie verhaal van Gert-Jan Segers vindt Geert Wilders het prima als er een kabinetsdelegatie naar het WK voetbal in Qatar gaan. Zolang Rutte en Kaag er maar permanent blijven. Het kabinet is voornemens om een regeringsafvaardiging te sturen ter aanmoediging van het Nederlands elftal.

Geert Wilders is Mark Rutte en Sigrid Kaag liever kwijt dan rijk dat laat hij op Twitter weten. Voor Wilders mogen zij permanent in Qatar blijven en twittert daarover het volgende: ''Als Rutte toch naar Qatar gaat laat hem Kaag dan alsjeblieft meenemen en samen daar blijven. Ze zullen zich zeer thuis voelen bij hun islamitische vriendje de Tiran-Emir Tamim bin Hamid bin al-Thani. Hij regeert Qatar ongeveer net zoals zij Nederland. Dictatoriaal.''

Hiermee zet Wilders de toon. Als je naar het trackrecord kijkt van dit kabinet dan begint het je totalitair te duizelen. De terreur in de toeslagenaffaire en tegen de boeren. De omgang met kritische Kamerleden vanuit de oppositie is dictatoriaal te noemen. Baudet en Wybren van Haga onwelriekende reuzel noemen, Marijnissen minachten door haar uit te lachen, Baudet een week laten schorsen, Faber het woord te laten ontnemen in de Eerste Kamer en Kamerleden zoals Léon de Jong proberen de mond te snoeren. Het is een trackrecord waar een verlicht despoot zijn hart sneller voor gaat kloppen. Nee dan hebben Rutte en Kaag nog het lef om met hun wijsvingertje te gaan wapperen naar Polen en Hongarije. Lachwekkend gewoon.

(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!

Van de leider van de PVVMark hoeven ze dus na de eerste wedstrijd van Oranje niet meer terug te keren in Nederland. Het WK begint voor Nederland op 21 november 2022 met de wedstrijd Senegal - Nederland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties