portraitfactorynl 2024 dds debat 4 juni 9

Geert Wilders wil niet langer inbinden: ''Islam blijft een walgelijke en verwerpelijke religie!''

Politiekjun 27, 16:00
Het lijkt erop dat Geert Wilders niet langer wil inbinden. De PVV-leider blijft de islam snoeihard aanvallen. Enkele dagen voordat een kabinet met voor het eerst PVV-ministers op het bordes in Den Haag zal staan, laat Wilders er op X geen gras over groeien: de islam is volgens hem een “walgelijke, verwerpelijke, gewelddadige en haatdragende religie”.

Islam is een religie. En religiekritiek is geoorloofd. En na 20 jaar beveiliging, safe houses, 5 fatwa’s, duizenden doodsbedreigingen en het bezoeken van vele islamitische landen, kan ik zeggen dat de #islam een walgelijke, verwerpelijke, gewelddadige en haatdragende religie is.

27.7K
Reply
Wilders heeft geen blad voor de mond genomen. “Islam is een religie,” zegt Wilders op X. “En religiekritiek is geoorloofd. En na 20 jaar beveiliging, safehouses, 5 fatwa’s, duizenden doodsbedreigingen en het bezoeken van vele islamitische landen, kan ik zeggen dat de islam een walgelijke, verwerpelijke, gewelddadige en haatdragende religie is.” Hiermee benadrukt hij opnieuw zijn standpunt dat de islam meer een middeleeuwse politieke ideologie is dan een godsdienst.
In onze westerse cultuur lukt het maar weinigen om het onderscheid tussen religie en politieke ideologie te maken. Maar laten we eerlijk zijn: ideologieën die eropuit zijn onze cultuur en democratie te ondermijnen, moeten we zonder pardon bestrijden. De islam, zoals Wilders stelt, valt in deze categorie. Het is niet alleen een religie, maar een politieke ideologie die haat en geweld predikt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Natuurlijk zullen er altijd critici zijn die Wilders beschuldigingen van islamofobie aanwrijven. Maar laten we eerlijk zijn: religiekritiek is een fundamenteel onderdeel van een vrije samenleving. We kunnen niet toestaan dat angst voor politieke correctheid ons weerhoudt van het benoemen van de realiteit. De islam, in zijn huidige vorm, is een bedreiging voor onze westerse waarden en vrijheden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten