screen shot 2024 06 27 at 130027

Liegende en bedriegende Rutte IV-ministers schofferen Martin Bosma: gaan MASSAAL naar Keti Koti

Politiekjun 27, 17:00
Het is te walgelijk voor woorden, maar de ministers van het kabinet Rutte IV steken Kamervoorzitter Martin Bosma met een ongekend mes in de rug. Ze gaan namelijk massaal naar Keti Koti. Dit terwijl Bosma niet welkom is. Schandalig.
We weten allemaal dat 'de afschaffing van de slavernij' een heel groot evenement is, zogenaamd. Of nou ja, de herdenking ervan. Normaal gesproken is de Kamervoorzitter er altijd bij om het parlement te vertegenwoordigen. Maar dit keer zal dat niet zo zijn. De organisatie van Keti Koti heeft de uitnodiging aan Martin Bosma namelijk ingetrokken. Hij is namelijk PVV'er. En PVV'ers, tja, die zijn niet welkom.
Ongelooflijk genoeg is het kabinet desalniettemin van plan om met meer mensen dan ooit bij de slavernijherdenking te zijn. Maar liefst 10 ministers (!) zullen erbij zijn. Ja, dat lees je goed. Tien. Een grotere schoffering van Bosma - en daarmee van het parlement! - is nauwelijks denkbaar.
Maar wacht, het verhaal wordt nog bizarder. Want minister Dijkgraaf liegt vervolgens vandaag bij WNL over het wegblijven van Bosma. Dat zou "in gezamenlijk overleg" met organisatie Ninsee zijn gegaan. Aldus Dijkgraaf:
Maar dat is een keiharde leugen. Bosma is daar zelf heel helder over. Zijn meeting met Ninsee was niet bedoeld om samen wat voor afspraken dan ook te maken. Welnee. Ninsee had besloten de uitnodiging in te trekken en wilde Bosma dat persoonlijk laten weten. Dus niet even via de app, maar even via een één-op-één bezoek.
Walgelijker dan dit wordt het natuurlijk niet. Het kabinet speelt werkelijk een wanstaltig spelletje. De ranzige actie van Ninsee wordt neergezet als "gezamenlijk overleg" terwijl daar absoluut geen sprake van is. Bosma wordt keihard geweerd. Omdat hij van 'de verkeerde partij-achtergrond' is.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Let wel, de partij waar hij toebehoort is de de grootste in de Tweede Kamer. Als er vandaag verkiezingen waren zou de PVV in haar eentje uitkomen op meer dan 40 zetels. Je hebt het over een partij die nu al ongeveer 25% van de zetels bezet... in een parlement met maar liefst zestien (16!) partijen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten