wilders debat formatie

Geert Wilders witheet: 'Nigeriaanse steker Veldzicht had niet eens in Nederland mogen zijn! Rutte BEDANKT!'

Politieknov 24 2022, 13:00
PVV-leider Geert Wilders is woedend dat een criminele Nigeriaanse 'asielzoeker' in staat is geweest een onschuldige vrouw dood te steken in de Veldzicht kliniek... terwijl dat figuur dus niet eens in Nederland had mogen zijn. "Rutte bedankt!" schrijft hij ironisch.
Op 5 november werd een sociotherapeute in de kliniek Veldzicht in Balkbrug doodgestoken door een Nigeriaanse nepasielzoekers. Twee andere collega's raakten gewond bij de aanval. En dat is raar. De man wordt in eigen land namelijk ook al verdacht van tenminste één moord.
De gestoorde man was al dagen "labiel." Ze wisten dat hij niet helemaal in orde was. Ook had hij een ongezonde obsessie met vrouwen. Uh... Ondanks die geestelijke problemen kon hij een mes te pakken krijgen. Achterlijk, natuurlijk.
Geert Wilders is dan ook boos - maar niet alleen om deze feiten, maar ook omdat deze man helemaal niet in Nederland had mogen zijn. Meneer is namelijk via Italië naar Nederland gekomen. Daar heeft hij dan ook meteen asiel aangevraagd. 
Volgens de Dublinverordening betekent dit dat Nederland die gek terug had moeten sturen naar Italië. Maar vanwege de "coronacrisis" werd besloten dat niet te doen, want "beperkingen."
Knetter natuurlijk, vindt Wilders.
"Rutte bedankt. Criminele Nigeriaanse asielzoeker die hier niet had mogen zijn steekt een onschuldige vrouw dood en verwondt twee anderen. Dit asielbeleid is crimineel," concludeert de PVV-leider.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Maar gek genoeg lijkt het de bovenonsgestelden van het kabinet allemaal niets uit te maken. Zo vreemd. Je gaat bijna denken dat ze best over lichamen willen gaan om hun 'immigratiedoelen' te bereiken.
Want ja, zoals Wilders ook stelt (in een andere tweet) zijn er hele horden 'asielzoekers' die misdrijven plegen. In totaal gaat het om 4.000 misdrijven gepleegd door dit soort asielzoekers per jaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten