Suzanne Kröger

GroenLinks Kamerlid maakt blunder op #Warmetruiendag: reacties op social media zijn hilarisch

Politiekfeb 12 2023, 11:00
Het zal u vast en zeker zijn ontgaan maar vandaag is het ‘Warme truien dag’. Reden voor links Nederland om weer lekker te deugen op de socials om zo nog maar eens te benadrukken hoe ernstig de klimaatverandering wel niet is. Zo ook voor GroenLinks Kamerlid Suzanne Kröger.
Kröger schrijft op twitter: “Vandaag is het #warmetruiendag. Waarom? Omdat energiebesparing het aller, aller, allerbelangrijkste is wat we kunnen doen voor het klimaat.” Wat mevrouw Kröger alleen even vergeten was is dat terwijl buiten het zonnetje schijnt binnen de lampen gewoon aanstaan. Zo’n “warme trui” aantrekken heeft dan ook weinig zin.
In het Twitter-draadje klaagt Kröger ook over “al die kantoren met lichten aan ’s nachts”. LOL. Kijk even op de foto van het GroenLinks Kamerlid en oordeelt u vooral zelf. De groene politica leest ons de les maar ondertussen is mevrouw zelf geen haar beter. Iets waar ze bij GroenLinks sowieso wel een handje van hebben. GroenLinks Kamerlid Bromet plaatse een tijd terug nog een foto van haar woning waar op te zien was dat ze niet vies is van een ouderwetse houtkachel.
Kröger kan met haar tweet op veel (hilarische) reactie rekenen. Ze heeft zelf nog niet gereageerd op de blunder en zal dat waarschijnlijk ook niet meer doen. Hoe treurig het eigenlijk ook is, is het beter om er vooral maar de lol van in te zien. Linkse politici die vanuit hun dure vrijstaande woning via social media het ‘klootjesvolk’ gaat vertellen hoe de wereld in elkaar zit is uitermate vermakelijk.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten