Screen Shot 2022 11 17 at 150634

Ha! Gideon van Meijeren fileert hypocriete D66-'desinformatiebestrijders': Rob Jetten verspreidt nepnieuws!

Politiekfeb 11 2023, 18:00
De linksradicale gekken van D66 hebben hun eigen mocromaffia-lid op Twitter gezet met een video waarin hij even keihard 'desinformatie' van rechtse mensen/partijen weerlegt. Of nou ja, zou moeten weerleggen. Want wat blijkt? Meneer laat nepnieuws van zijn eigen partijgenoten helemaal buitenschot (en liegt en bedriegt wat betreft de kritiek van rechts).
Faissal Boulakjar wordt door D66 naar voren geschoven als de token Muslim* die even uitspraken van rechtse mensen, politici en twitteraars zou weerleggen wat betreft de D66-standpunten over stikstof. Zo zou de woningbouw helemaal niets te maken hebben met de oorlog tegen boeren. Haha! HAHAHA! Hoe kom je erbij!
Gideon van Meijeren is natuurlijk niet onder de indruk van deze vunzigheid. Want hij publiceert even een video van Rob Jetten (D66, Woke tot op het bot, en minister van Klimaat LOL) die keihard liegt over invloed rol van stikstof op de natuur.
Die Jetten zei onlangs namelijk op tv: "Stikstof is een stofje dat er, als je er te veel van hebt, voor zorgt dat de natuur eigenlijk een verstikkende deken over zich heen krijgt, en daardoor sterft de natuur langzaam af."

Jammer dat @D66 de volgende uitspraak is vergeten: “#Stikstof is een stofje dat er, als je er te veel van hebt, voor zorgt dat de natuur eigenlijk een verstikkende deken over zich heen krijgt, en daardoor sterft de natuur langzaam af.” Ben benieuwd naar je oordeel, @FBoulakjar!

D66
D66
@D66

Als we willen dat jonge mensen een huis kunnen vinden, moeten we aan de bak met de stikstofafspraken. Maar nog altijd zijn er partijen die het stikstofprobleem ontkennen. 🤦‍♂️ Er hangt een hoop onzin in de lucht over #stikstof. Kamerlid @FBoulakjar doorprikt dit in #DBunked.

1.5K
Reply
Die uitspraak van Jetten klopt natuurlijk van geen kant. Stikstof een deken die de natuur langzaam wurgt? Stikstof is juist voor bomen en planten wat zuurstof is voor ons!
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Maar nee. Helaas had Boulakajajahahaha daar niets over te zeggen. Deze LHBTIQ-Woke-moslim (lol, wat?) is heel erg tegen 'nepnieuws' en 'desinformatie...' behalve als die desinformatie verspreid wordt door zijn woke-lhbtiq-stikstof-bazen. Dan is hij er helemaal voor.
* Dat Faissal zich inzet voor een partij die werkelijk op elk vlak alles dat ook maar een beetje te maken heeft met de Islam veroordeelt, van zich afzet, tegenspreekt, veroordeelt, en belachelijk maakt (want D66 is volledig Woke, wat betekent dat de standpunten van de partij werkelijk in ieder opzicht indruisen tegen de traditionele islam) zegt alles over deze man. Ik noem hem dan ook graag de Marokkaanse Gert-Jan Segers. Met dit verschil dat Segers zijn idiotie in ieder geval nog een beetje kan verstoppen achter het christendom.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten