Harm Beertema van de PVV neemt HBO-directeur op de korrel

Harm Beertema van de PVV neemt HBO-directeur op de korrel

Politiekaug 11, 19:00
n een recente tweet heeft Harm Beertema, een vooraanstaand lid van de Partij voor de Vrijheid (PVV), fel uitgehaald naar een directeur van een hbo-instelling. De tweet, die snel viraal ging, is een reactie op beschuldigingen en vooroordelen die de PVV vaak te verduren krijgt.
Beertema begint zijn tweet met te benadrukken dat hij dergelijke beschuldigingen vaker hoort, met name het vooroordeel dat de PVV lhbti's zou gebruiken om allochtonen te bekritiseren. Hij wijst erop dat dezelfde beschuldiging eerder werd geuit door VVD-lid Zel Yassini tijdens een debat over emancipatie.
De PVV-politicus benadrukt dat veel leden van de lhbti-gemeenschap zich juist vertegenwoordigd voelen door de PVV. Dit omdat de partij, volgens Beertema, als enige niet schroomt om te benoemen waar het echte gevaar vandaan komt. Hij wijst hierbij specifiek naar GroenLinks-lid Rutger Groot Wassink, die volgens Beertema bepaalde zaken "geforceerd in een bureaula" zou verstoppen. Beertema is stellig in zijn bewering dat Marokkanen oververtegenwoordigd zijn in intimidatie en geweld tegen lhbti's.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we beter dan wie ook dat het onderwijs is overgenomen door walgelijke progressieve wokies. Maar het slechte nieuws is dat Big Tech én Big Media ons hiervoor bestraffen. Daarom hebben we jouw hulp nodig! Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe!
In een uitdaging aan de hbo-directeur vraagt Beertema om met bewijzen te komen voor zijn beschuldigingen en vooroordelen tegenover de PVV. Hij eindigt zijn tweet met de hoop dat de directeur zijn ongefundeerde meningen over de PVV voor zichzelf houdt en zijn studenten leert hoe ze moeten denken in plaats van wat ze moeten denken.
De tweet van Beertema heeft veel reacties uitgelokt, zowel van voor- als tegenstanders van de PVV. Het is duidelijk dat de discussie over de positie van de PVV in het Nederlandse politieke landschap nog lang niet voorbij is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten