shutterstock 325232315

Hypocriete VVD huilt tranen met tuiten over hoog immigratiecijfers: 'Dit is onhoudbaar'

Politiekokt 27 2022, 17:30
De walgelijke, hypocriete, leugenachtige en bedriegende VVD doet net alsof ze het allemaal heel vervelend vinden dat de immigratiecijfers historisch hoog zijn. "Dit is onhoudbaar," stelt Kamerlid Rubel Brekelmans in een tweet die geretweet werd door de VVD zelf. Wat een vies spel!
De VVD zit al sinds 2010 in de regeringscoalitie. Onder leiding van de VVD is de immigratie knetter uit de hand gelopen. Maar online doet de partij - en haar Kamerleden - net alsof ze dat vre-se-lijk vervelend vindt. Echt heel erg allemaal! Dit wil de VVD niet! Echt niet hoor! Ver-schrik-ke-lijk, dát is het!
Dit keer wordt het hypocriete spelletje gespeeld door VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans. "Wéér alarmerende migratiecijfers van het CBS," moppert hij. "Zelfs zonder 80.000 Oekraïeners is het migratiesalso het hoogste in 20 jaar!" Joh. Het hoogste in 20 jaar, waarvan 12 jaar onder leiding van VVD-premier Mark Rutte.
"Dit is onhoudbaar," gaat hij verder. "Meer grip op migratie is snel nodig en de asielinstroom moet omlaag. Dit moet voor het kabinet de allerhoogste prioriteit zijn!"
Wat een ontzettende flauwekul. Hier trapt toch werkelijk niemand in?
Bart Nijman (van GeenStijl) doet dat in ieder geval niet. Hij noemt he geblaat van Brekelmans en de retweet van de VVD "komedie."
"VVD retweet VVD'er die kritiek heeft op de situatie waar de VVD al 12 jaar verantwoordelijk voor is, en niets tegen doet," schrijft hij. "Dit is ook nepnieuws, manipulatie, verwringen van de werkelijkheid en een borderline bestuurscomplot hoor."
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten