Hypocrisie ten top: CDA en VVD willen samenwerken met PVV ondanks uitsluiting in verleden!

Hypocrisie ten top: CDA en VVD willen samenwerken met PVV ondanks uitsluiting in verleden!

Politiekfeb 15, 13:30
De deur naar een mogelijke nieuwe samenwerking tussen het CDA, de VVD en de PVV lijkt in de provincie Limburg weer open te staan. De lijsttrekkers van het CDA en de VVD hebben in de aanloop naar de provinciale verkiezingen van 15 maart uitgesproken de PVV niet te gaan uitsluiten. Logisch, aangezien het CDA op instorten staat en de VVD zich mogelijk ook realiseert dat besturen over rechts een beter plan is.
De partijen zien geen obstakels die samenwerking op voorhand onmogelijk maakt. De PVV bevestigt dat er al ruim voor de verkiezingen contact is geweest met de lijsttrekkers van het CDA en de VVD.
Het is te hopen dat de drie partijen in de aanloop naar de verkiezingen een open en constructieve houding kunnen aannemen ten opzichte van elkaar. In een democratie is het belangrijk dat alle politieke partijen kunnen meedoen en dat er ruimte is voor debat en discussie. Het uitsluiten van een politieke partij is daarom niet wenselijk, ondanks dat het al jaren voorkomt door de beide regeringspartijen. Het is dan ook uitermate hypocriet dat nu beide partijen in de peilingen er een stuk minder goed voorstaan een eventuele samenwerking met de PVV wel goed uit zou komen.

Geert Wilders is met de PVV erg populair in het zuiden van het land. Wilders, geboren in Limburg, zal met zijn partij naar verwachting dan ook veel stemmen krijgen van zijn Limburgse kiezers. Ook in Noord-Brabant kan de PVV op veel steun rekenen. Geert Wilders reist 25 februari af naar Brabant om campagne te voeren. De PVV-voorman is vanaf 11.00 uur in Helmond, om 13:00 uur in Oss en tot slot is Wilders op 25 februari ook nog te zien in het Gelderse Tiel.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten