hqdefault

Jan Dijkgraaf haalt uit: Rob Jettens gemiste kans bij NOS op 3 om Baudet te verslaan

Politieknov 03 2023, 11:00
In het beruchte 'Briefje van Jan' spaart Jan Dijkgraaf niemand. Rob Jetten, D66's lijsttrekker, moest het vandaag ontgelden na zijn opmerkelijke televisiedebat met Baudet van eergisteren. Dijkgraaf liet geen spaan heel van de pogingen van de NPO om Thierry Baudet in een val te lokken en Rob Jetten de kans te geven te schitteren. Maar Jetten's optreden bleek een blunder van epische proporties.
Dijkgraaf wijst met scherpe pen op het moment waarop Jetten de fout in ging. Het draaide allemaal om het begrip 'misgendering' – het verkeerd aanspreken van iemand op basis van hun genderidentiteit. Baudet verwees naar een non-binaire student genaamd Bram en Jetten wees triomfantelijk naar hem terwijl hij zei: "Hij zit hier, hè." Hiermee impliceerde Jetten dat er slechts mannen en vrouwen bestaan, een misstap die in zijn kringen als 'min 66' op de deugzaamheidsschaal wordt beschouwd. Hier heeft D66 zeker minpunten mee gescoord in de woke gemeenschap.
Dijkgraaf neemt geen blad voor de mond en bekritiseert Jetten voor deze blunder. Hij suggereert zelfs dat D66 met een leider als Jetten geen vijanden meer nodig heeft. Het lijkt erop dat de debatstrategie van Jetten in het water viel, en Dijkgraaf schroomt niet om dit genadeloos aan de kaak te stellen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Wat zal Jetten's volgende faux pas zijn? Dijkgraaf speculeert al op mogelijke toekomstige missers. Het lijkt erop dat Jetten nog een lange weg te gaan heeft om zijn rol als politiek leider te vervullen. Dijkgraaf's briefje is een scherpe herinnering dat de politieke arena geen genade kent voor fouten, vooral niet in de ogen van kritische waarnemers zoals Jan Dijkgraaf.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten