Jan Dijkgraaf introduceert in zijn 99 woorden: ''de Sjoerdwin''

Jan Dijkgraaf introduceert in zijn 99 woorden: ''de Sjoerdwin''

Iedereen is bekend met de Godwin. Jan Dijkgraaf heeft vandaag de Sjoerdwin geïntroduceerd in zijn 99 woorden. Laat de term Sjoerdwin viraal gaan! De #Sjoerdwin vernoemd naar de smerige oorlogshitser Sjoerd Sjoerdsma (D66) verdient het om bekend te worden in de Lage Landen.

Veel Nederlanders met gezond verstand zijn de oorlogshitser Sjoerd Wiemer Sjoerdsma van het totalitaire gestoorde D66 spuugzat, Daar hoort ook stukjesschrijver Jan Dijkgraaf bij. Dijkgraaf heeft het zo met Sjoerdsma gehad dat hij een nieuwe term voor hem verzonnen heeft. Iedereen kent de term godwin vernoemd naar Mike Godwin. Een Godwin maken betekent dat hoe langer een discussie duurt, des te groter de kans op een vergelijking met de nazi’s of Hitler.

Maak nu kennis met de Sjoerdwin van Jan Dijkgraaf. De Sjoerdwin houdt in: ''Elke keer als Sjoerd Sjoerdsma een tweet stuurt, wil hij dat jullie zonen, dochters, echtgenoten en echtgenotes ten oorlog trekken met Poetin.'' Jan Dijkgraaf is de oorlogshitserij van types zoals Sjoerd Sjoerdsma zo spuugzat dat hij Elon Musk nog een advies meegeeft. ''Als Elon Musk Twitter wil zuiveren, flikkert-ie alle Sjoerdwin-gebruikers eraf,'' schrijft Dijkgraaf. Laat totalitair gestoorde Sjoerdsma en zijn geestverwanten vooral op Twitter blijven dan kennen wij hun idiote gedachten. Dan kunnen wij daarop anticiperen en zo goed mogelijk weerwoord geven.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Deze nieuwe term moet viraal gaan. Stuur alle oorlogshitsers hiermee terug in hun hok. Oorlogen leveren alleen maar narigheid op. Veel doden, gewonden, ontheemden en zorgt voor oorlogstrauma's. Totalitaire en oorlogszuchtige types zoals Sjoerdsma zijn een gevaar voor de democratie en de staatsveiligheid van Nederland. Daarom maak de term #Sjoerdwin heel groot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties