Screen Shot 2022 11 17 at 144837

Jan Paternotte (D66) waarschuwt ons nog één keer met migratierem gaan we Brexit achterna

Politiekdec 05 2022, 15:00
Fractievoorzitter Jan Paternotte waarschuwt in het FD voor een Brexitscenario als we een migratierem invoeren. Een Brexit, een Nexit, wat klinkt dat heerlijk. Laat dit scenario maar snel werkelijkheid worden. 
Dat D66'ers de EU heilig hebben verklaard is een feit. Jan Paternotte vormt geen uitzondering. 'Afspraken over arbeidsquota en tewerkstellingsvergunningen is een pad dat je niet moet opgaan. Dat is de weg die de Britten hebben bewandeld.' Sluit je ogen vooral de woningnood en de groeiende armoede in Nederland. We zijn hard op weg om een tweede wereldland te worden. Met een klassenmaatschappij. Blijf vooral wegkijken.
D66 wil geen maatregelen als werkvergunningen en richtgetallen om migratie terug te dringen. Waarom niet? Jan Paternotte: 'Dat is waar de hele brexitdiscussie in het Verenigd Koninkrijk ooit mee begonnen is. De Britten wilden de controle terug over hun grenzen. Nu hebben veel bedrijfstakken daar het loodzwaar, doordat ze simpelweg de mensen niet kunnen vinden. Ondertussen zie je dat Duitsland, met een arbeidsmarkt die behoorlijk op de onze lijkt, zegt: we hebben juist meer arbeidsmigratie nodig.' Klinkklare onzin, het Verenigd Koninkrijk heeft net als Nederland het moeilijk door de oorlog in Oekraïne en door de klimaathysterie. Nederland zit in de EU en heeft ook te kampen met personeelstekorten. Een Brexit heeft daar niks mee te maken.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
D66 is een zeer kwaadaardige partij. Deze partij helpt Nederland moedwillig de vernieling in. Als je moedwillig geen grenzen wil stellen aan migratie dan ben jen met voorbedachte rade bezig om dit land te laten ontsporen. 'Dat hangt af van de aanpak. We dachten begin dit jaar dat tienduizenden Oekraïners een enorm probleem zouden opleveren, maar met de vereende krachten van gemeenten en de inspanningen van Van der Burg zijn ze eigenlijk heel snel geabsorbeerd. De meesten wonen of logeren ergens en zijn aan het werk. Dat is echt niet altijd makkelijk, maar we kunnen het wel. Dus wat de maatschappij aankan hangt af van wat je mensen laat doen en hoe je het organiseert. Een mentaliteit van wir schaffen das in plaats van take back control,' aldus de Nederlandhater Jan Paternotte. Nee het wir schaffen das van Merkel heeft Europa zwaar beschadigd. De verzorgingsstaat dreigt onhoudbaar te worden en de woningnood is groter dan ooit. Tot slot Paternotte heeft ook alles in zich om een klein dictatortje te worden. Doorduwen van beleid tegen de volkswil in is totalitair!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten