WOKE-ideologie viert hoogtij in het basisonderwijs, steeds meer kinderen melden zich voor een behandeling

WOKE-ideologie viert hoogtij in het basisonderwijs, steeds meer kinderen melden zich voor een behandeling

De Radboud Universiteit gaat onderzoek doen naar medische genderzorg onder kinderen. Zij vragen zich af waarom in die leeftijdscategorie 11 tot en met 13 jaar steeds meer kinderen zich aanmelden voor zo´n soort behandeling. Wij hebben denk ik het antwoord wel gevonden.

Gisteren kregen wij namelijk een mail van een bezorgde vader met daarin een bericht van de school gericht aan de ouders. De basisschool in kwestie gaat op 9 december zowel in de bovenbouw als in de onderbouw aandacht geven aan de LHBTI+ community. Dit alles in het kader van Paarse Vrijdag. Daarom mag iedereen op vrijdag 9 december in paarse kleding of kleding in alle kleuren van de regenboog naar school komen. De kleur paars is gekozen omdat in de regenboogvlag de kleur paars voor 'spirit' staat.” Aldus de mail van de desbetreffende basisschool.

Maar, het wordt nog erger. De regenboogvlag wordt gehesen en in een kringgesprek of in een klassikale les wordt er aandacht gegeven aan deze WOKE-ideologie. “Ben jij een jongen en draag je graag roze kleding? Ben jij een meisje en dol op Spiderman? Heb jij twee mama’s? We benadrukken in deze groepen dat iedereen zichzelf mag zijn.” Aldus de school die dit soort dingen op de planning heeft staan voor Paarse Vrijdag.

Als we kijken naar de planning voor die dag van de bovenbouw wordt het helemaal gestoord. Zo lezen we in de mail het volgende: “Paarse Vrijdag is in 2010 als Spirit Day begonnen in de Verenigde Staten toen leerlingen paars gingen dragen om hun steun te betuigen aan medeleerlingen die Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel ,Transgender of Non binair ( LHBTI+) zijn. Deze personen willen, net als iedereen, leven in een veilige sfeer met respect voor hun leefstijl en identiteit.”

Dit alles wordt dus besproken in de leeftijdscategorie waar de Radboud Universiteit nu onderzoek naar gaat doen. Wij zien een verband en het zou geen verkeerde gedachte zijn om dit soort onderwerpen te verbannen uit het onderwijs.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Woke onderwijs kinderen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer