20220125 Tweede Kamer Rob Jetten D66 1

Jan Roos en Erik de Vlieger gaan los op Rob Jetten: 'We moeten het normaal vinden dat er geen stroom is? Door JOUW INCOMPETENTIE!'

Politiekdec 27 2022, 18:00
D66-minister Rob Jetten van Energie vindt dat wij de afgelopen jaren maar verwend zijn geworden. We vinden het namelijk volstrekt normaal dat er stroom uit het stopcontact komt. Nou, die tijden laten we binnenkort achter ons. Hij wordt direct keihard gesloopt door opiniemakers Jan Roos en Erik de Vlieger. "Dat smerige kreng!" zegt die laatste.
"Er is de afgelopen jaren echt enorm geïnvesteerd door de netbeheerders. Maar bij politici werd de urgentie minder gevoeld. Wij zijn toch een land dat eraan gewend is dat er altijd stroom uit het stopcontact komt," aldus Jetten in een interview met de Volkskrant.
Hij heeft zogenaamd een 'actieplan' gepresenteerd... maar we moeten er volgens hem serieus rekening mee houden dat het moeilijk blijft. "De komende paar jaar blijft het krap," aldus de D66'er. "En dus spannend."
Erik de Vlieger reageert hier furieus op. Op Twitter linkt hij naar het artikel in de Volkskrant waar hij bij schrijft: "Dat zo'n huppelkutje dit durft te zeggen."
Jan Roos is het daar helemaal mee eens. "Het is zo ongekend," schrijft hij. "Ze verkloten een vervarend land en dan roepen ze dat we blij mochten zijn met wat we hadden, maar dat dat in de toekomst er niet zal zijn. Door hun incompetentie."
De Vlieger is daardoor zo mogelijk nog bozer. "Jan!" antwoordt hij. "Rob Jetten zegt gewoon anno 2022 dat stroom niet meer vanzelfsprekend is. Jan! Je moet me geestelijk helpen LANDGENOTEN STEMMEN OP DEZE GEVAARLIJKE HUPPELKUT! MIJN EIGEN LANDGENOTEN!!!!!"
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Vervolgens deelt hij een screenshot van een Instagrampost van Jetten waarop hij samen met een man en twee vrouwen staat. In Iran. Waar ze homo's zoals Jetten ophangen. "Dat smerige kreng speelt een hetero in Iran met vliegschaamte terwijl hij niets zegt over al die huidige moordpartijen daar. Het is een vies vuil smerig gedrocht en de mensen die hem daar neergezet hebben zijn een gevaar voor de maatschappij."
Dit is natuurlijk precies hoe Jetten in elkaar zit. Hij klaagt over het klimaat en de gevaren van vliegen, maar gaat dan op vliegvakantie naar Iran. Hij roept dat homo's in Nederland vervolgd worden en niet veilig zijn, maar gaat dan als nephetero naar een Iraanse stad vakantievieren.
En hij is als minister verantwoordelijk voor onze energie... maar laat ons weten dat die energie niet meer 'logisch' is. Wat een figuur.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten