frits bosch column

-Frits Bosch- Mark Rutte is een neo-marxist, D66 schoothondje

Opiniedec 27 2022, 19:00
We hadden er al een donkerbruin vermoeden van maar nu weten we het zeker: Mark Rutte is een neo-marxist.
In het kerstinterview met Mark Rutte voor Nu.nl “Kind met Marokkaanse roots krijgt niet dezelfde kansen als iemand uit Baarn” (25/1/22) meent Rutte dat het een schande is dat als in de grote steden 50% niet-westerlingen wonen dat er maar 15% van hen op de universiteit zit, terwijl ze wel dezelfde capaciteiten hebben. Het gaat hem blijkbaar om gelijke uitkomsten. Dat is Marx. Hij pleegt geen analyse, nee, gelijke uitkomsten moeten er zijn. En als er geen gelijke uitkomsten zijn dan heerst achterstelling!
We worden al twaalf jaar door een marxist geleid. En zoals een goed marxist betaamt: de gevolgen zijn desastreus. Er klopt niets van het beleid. Het land is in alle opzichten achteruit gekacheld. In alle sectoren is het crisis. Niets lukt, zelfs het maken van excuses niet.
Rutte heeft een plaat voor de kop want verderop in het kerstinterview verklaart hij dat de reden dat hij aanbleef was dat hij het land nu fundamenteel kan veranderen op dossiers als zorg, onderwijs, klimaat, energie en arbeidsmarkt.
Hij heeft gelijk: het land fundamenteel verslechteren. Laten we eens het onderwijs nemen, dat al vele jaren achteruit dendert, zoals de Onderwijsraad telkens meldt. Het gaat niet goed met de integratie. Daarom besloot men in Den Haag dat als Mohammed niet naar de berg gaat dat dan de berg naar Mohammed moet gaan. Het onderwijs werd aangepast aan de multiculturele samenleving. Laat kinderen hun eigenheid behouden, hun eigen identiteit. Laat schoolkinderen dus hun eigen taal en cultuur behouden. Laat ze ook naar hun eigen religieuze scholen gaan. Goed plan! Als ze taalachterstand en leerachterstand hebben en dan moeite hebben op de arbeidsmarkt een baan te bemachtigen, dan is er sprake van “institutioneel racisme” (Mark Rutte) en discriminatie!
De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid denkt daar een kwart slag anders over. Het instituut toont in diverse monitoring rapporten dat multicultureel Nederland veranderd is in een parallelle samenleving. Hoe meer allochtonen, des te geringer de noodzaak wordt gevoeld om te integreren. Er is geen integratie maar desintegratie bij de derde en vierde generatie allochtonen. Criminaliteit. Aldus de WRR. Zou dit gevolgen hebben op de arbeidsmarkt?
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Trouwens, is het zelfoverschatting dat Rutte meent dat hij voor de vierde keer premier moest worden om het land te redden? We weten allemaal hoe dat in z’n werk is gegaan met leugens, geen actieve herinnering, functie elders, hier scheiden onze wegen, geen verantwoordelijkheid nemen en ga zo nog maar een half uur door. 2022 was het jaar dat de burger amper nog vertrouwen heeft in politici. Dankzij een ultiem zwakke voorganger. Rutte bewees een eersteklasse plucheplakker te zijn, een neo-marxist, zoals een schoot hondje van D66 betaamt.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten