Joost Niemoller kraakt de spreidingswet: "Het doel is het vergroten van de massa-immigratie"

Politiekjan 15 , 9:00
Opiniemaker Joost Niemoller heeft op X duidelijk gemaakt waarom de Eerste Kamer vandaag en morgen keihard tégen de spreidingswet te stemmen. Heel veel critici van het immigratiebeleid. hopen dat de Senaat dat inderdaad gaat doen. Niemoller is één van hen. Want, zegt hij, de spreidingswet is feitelijk bedoeld om voor meer, meer, meer immigratie te zorgen.
"De Spreidingswet heeft maar één doel: Het vergroten van de massamigratie," schrijft Niemoller op zijn favoriete sociale medium. "Door de Spreidingswet moet heel Nederland een spons worden om de instroom van massamigratie op te nemen."
"Spreiding, en daarmee de verplichting van gemeenten tot opname, dient de vergroting van de massamigratie," gaat de onafhankelijke journalist verder. "Iedereen voelt dat heus wel aan. Anders zou de Spreidingswet namelijk samen gaan met concrete maatregelen om de massamigratie te stoppen."
Zijn conclusie is fel. Zo fel, dat de gewone kartelmedia en het partijkartel ongetwijfeld heel boos zullen zijn als ze het lezen. Niemoller gebruikt namelijk het verboden "o-woord."

De Spreidingswet heeft maar één doel: Het vergroten van de massamigratie. Door de Spreidingswet moet heel Nederland een spons worden om de instroom van massamigratie op te nemen. Spreiding, en daarmee de verplichting van gemeenten tot opname, dient de vergroting van de…

2.3K
Reply
"Wie voor de spreidingswet stemt, stemt voor meer omvolking," aldus Niemoller namelijk. Want ja, dat volgt automatisch uit de rest van zijn tweet (of: X-post). Als de spreidingswet eigenlijk bedoeld is om voor meer immigratie te zorgen, en als dat het effect er inderdaad van is, dan is het gevolg dus dat de Nederlandse bevolking verandert. Dat onze autochtone bevolking sneller en sneller vervangen wordt door een buitenlandse bevolking. Door mensen die uit heel andere culturen komen.

Feiten

Dit soort feiten mogen normaal gesproken niet hardop uitgesproken worden. Het zou namelijk "racistisch" zijn om de waarheid te verkondigen. Maar he´, zoals een Amerikaanse podcaster altijd zegt: de feiten maken zich niet druk om jouw gevoelens. Als de samenstelling van onze bevolking verandert dan is er sprake van omvolking. Dat is niet eens per definitie een negatief oordeel. Dat wordt het pas als jij dat vervelend vindt. 
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we tégen de Spreidingswet en dus tegen omvolking. Helaas worden we KEIHARD gestraft voor deze mening door Big Tech. Ons bereid wordt beperkt, onze advertentie-inkomsten ook. Daarom hebben we JOUW HULP nodig om te overleven, laat staan om MEER, MEER, MEER te doen om het debat te beïnvloeden. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag weer te strijden voor ons land, onze cultuur en ons volk - en tegen de bewuste pogingen om Nederland te omvolken.
Natuurlijk zijn er goede redenen om dat inderdaad vervelend te vinden. Niet omdat de nieuwkomers een andere huidskleur hebben. Niet eens omdat ze hun religie met zich meenemen. Net, het probleem is dat die mensen weinig met ónze cultuur hebben, en hún cultuur en denkbeelden aan ons willen opleggen. En als dat niet gebeurt, dan veranderen ze al te vaak hele volkswijken in ware ghetto's waar het recht van de sterkste geldt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten