screen shot 2024 07 02 at 173937jpg

Kijk en lach! Non-binaire linkse boomers draaien door: "Wij willen geen fascistische regering!"

Politiekjul 02, 16:49
Linkse extremisten hebben vandaag op hilarische wijze een 'demonstratie' georganiseerd tegen het nieuwe kabinet Dick Schoof I (of: het kabinet PVV I, zoals wij het hier liever noemen). Er kwamen niet zo heel veel mensen op af, maar dat mag voor ons de pret niet drukken. Ongehoord Nieuws was er gelukkig bij, en maakte een mooie reportage.
Alette Adriani was er bij voor ON! Zoals zij opmerkte is vandaag voor veel Nederlanders een heel mooie dag. Nederlanders zijn in hart en nieren democraten, en dus vinden we het mooi dat er een kabinet komt die de uitslag van 22 november 2023 recht doet.
Er zijn echter uitzondering. De "zure" mafketels die, aldus Adriani, vandaag demonstreerden. Zij sprak met ze en gaf deze mafklappers alle ruimte om zichzelf voor gek te zetten. Dat deden ze blijkbaar met alle liefde. Kijk maar!
"Waarom staat u hier?" vroeg ze aan één extreemlinks vrouwtje. "Dat lijkt me duidelijk he," was haar antwoord. Natuurlijk was dat helemaal niet duidelijk, dus het was maar goed dat ze daarna toch nog iets van uitleg gaf. "Wij willen geen fascistische, uhhhhh, regering hier!"
"Ik maak me zorgen over het feit dat er mensen in de regering zitten openlijk echt fascisten zijn," voegde een andere demonstrant die overduidelijk non-binair is daar aan toe. "Dat vind ik heel erg."
Vervolgens kwam een gefeminiseerde 'man' in beeld. Deze 'feminist' met ballen was ook heel gepikeerd. Waarom hij er was? "Omdat ik het fijn zou vinden als iedereen zich in Nederland welkom zou vinnnn... zou voelen."
Terroristen ook? Kindermisbruikers? Andersoortige criminelen? Wat bedoelt u met "iedereen," oh beste Woke BLM-feminist?
Afijn, Alette was nog niet klaar en ging door met haar interviews. "Omdat ik tegen de normalisering van radicaal-rechts, tegen de normalisering van fascisme ben!" huilde een andere vrouwelijke boomer die overduidelijk vol passie zat - maar helaas niet vol kennis.
Hilarisch genoeg kwam er ook een langharige jongeman (non-binair?) in beeld die liet weten dat hij vooral boos is omdat wat er gebeurd overduidelijk heel erg ondemocratisch is. Wat? "We moeten partijen hebben die de democratie respecteren," aldus hen. "En niet partijen die zoals de PVV wil de Grondwet door de shredder willen halen."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
"Moeten ze niet gewoon een kans krijgen?" vroeg Adriani nog aan de aanwezigen in de hoop toch één of twee normaal denkende personen te vinden. "Nee, nee, nee," schreeuwde een korthartige vrouwelijke (non-binaire?) boomer daarop. "Als een inbreker bij mij aan de deur staat, hij heeft nog niets gedaan, maar dan kan ik zeggen, 'nou ja, dan krijgt hij een kans'."
Ik weet niet helemaal waar die vergelijking op slaat, behalve dan dat dit verdacht veel lijkt op wat heel veel nepvluchtelingen doen. Maar dat ziet deze mevrouw/hen ongetwijfeld anders.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten