michaelvdgalien a realistic image of men and women dressed in 81749b8b 9224 4245 9711 fa83e9b8e5ef 1

Het kabinet PVV I staat EINDELIJK op het bordes: en links huilt tranen met tuiten

Politiekjul 02, 11:15
Vandaag is een grote dag voor Geert Wilders én voor voor Dick Schoof. Het nieuwe kabinet Dick Schoof I (of, zoals wij het liever noemen: het kabinet PVV I) staat ein-de-lijk op het bordes. Dit feit levert hilarische reacties op van linkse politiekcorrecte Wokies. Ze zijn WOEST... én huilen tranen met tuiten. Heerlijk!
Vandaag is de grote dag. Het kabinet Dick Schoof I alias PVV 1 is ingezworen. Ze zijn beëdigd. Ze hebben op het bordes gestaan met koning Willem-Alexander. Eindelijk. Na maar liefst negen maanden onderhandelen, praten, en overleggen. Dat. Werd. Tijd.
Dat is goed nieuws voor alle betrokkenen én eigenlijk ook voor het Nederlandse volk. Een prima, mooie dag dus. Maar wat deze dag nóg mooier maakt zijn de reacties van linkse Wokies. Want jongens toch, die zijn werkelijk helemaal van de leg.
Kijk bijvoorbeeld naar deze tweet. Volgens deze persoon - met LHBTIQ-vlaggetje in haar bio - is er vanaf nu geen weg terug meer. "Nederland is voor het eerst in zijn bestaan - democratisch tot stand gekomen - een neo-fascistische staat."
Een andere linkse twitterraar, ene Ginny Mooy, noemt vandaag zelfs "de meest zwarte bladzijde tussen de zwarte bladzijdes" in het geschiedenisboek van Nederland. Daarom demonstreert zij vandaag samen met een keutel andere linksgekkies tegen het kabinet. LOL.

Het wordt de meest zwarte bladzijde tussen de zwarte bladzijdes. Ook al komt morgen maar een handjevol mensen, tegen het kabinet Wilders demonstreren zal voor mij de belangrijkste demonstratie van mijn leven zijn. Kan je niet meelopen? Loop dan met me mee onder #NietMijnKabinet

Image
664
Reply
Joshua Livestro -- voorheen van de VVD en zelfs oprichter van DDS toen hij nog rechts en conservatief was - vindt het allemaal ook al vreselijk. "Een zwarte dag in de Nederlandse politieke geschiedenis," aldus de man die in 2010 Mark Rutte pushte om toen samen met de PVV te gaan regeren in een gedoogcoalitie.
"PVV ministers op het bordes. Met dank aan de ruggengraatloosheid van VVD en NSC."
Linksgekkie Peter Breedveld is ook woest en gebruikt de mogelijkheid direct maar even om Nederlanders in het algemeen een duw te geven. Want opeens ziet hij overal "teringracisten."

En de media, die van Wilders een knuffel-schuimbekkende racist hebben gemaakt, maar ook onze landgenoten. We weten nu, als we in de AH lopen, dat de kans groot is dat die mevrouw daar, die meneer, wie weet de dame bij de broodafdeling ook, een vieze teringracist is.

Joshua Livestro
Joshua Livestro
@JoshuaLivestro

Een zwarte dag in de Nederlandse politieke geschiedenis: PVV-ministers op het bordes. Met dank aan de ruggengraatloosheid van VVD en NSC.

211
Reply
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Je kunt natuurlijk alleen maar meevoelen met deze mensen, toch? Wat is het vreselijk voor ze, dat het nieuwe kabinet gerechtigheid doet aan de verkiezingsuitslag! Immers, als echte politiekcorrecte Wokies weten zij veel beter wat goed is voor ons land... en vooral ook wat wel en niet acceptabel is.
Laten we in vredesnaam hopen dat hun artsen deze mensen genoeg antidepressiva hebben gegeven zodat ze niet massaal van een brug springen. Want jongens, wat hebben ze het zwaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten