michaelvdgalien employees of a supermarket are throwing away ee859747 4068 4768 8ea3 009dba29774c 2

De oorlog tegen vlees gaat DOOR: supermarkten gaan MINDER VLEES verkopen

Economiejul 02, 10:15
De oorlog tegen vlees (eten) wordt niet alleen gevoerd door bedrijven die daar baat bij hebben, linkse extremisten, en politici, maar ook door... supermarkten. Ja, dat lees je goed. Supermarkten doen er dapper aan mee. 
Picnic en Spar voegen zich bij de groene haatcampagne tegen vlees. Zij gaan zich inzetten om ervoor te zorgen dat mensen meer "plantaardige producten" kopen en consumeren. Hoe? Door simpelweg minder vlees te verkopen. De supers hebben stichting Wakker Dier toegezegd dat volgend jaar minstens de helft van de eiwitten in hun assortiment plantaardig is. En vanaf 2030 moet dat dan minstens 60 procent zijn.
Dat is natuurlijk dieptriest, maar wacht... zij zijn niet de enigen die hieraan meedoen. Want volgens de papieren Telegraaf van vandaag zijn er negen andere supermarktketens die zich erbij voegen. Welke? Albert Heijn en Jumbo, onder meer.
Alle ketens bij elkaar genomen die hieraan meedoen komen samen uit op meer dan 90% van het marktaandeel in ons land. De enige keten die niet meedoet is Vomar. Alle andere ketens gaan door de knieën en doen wat Wakker Dier eist.
Met andere woorden, ze gaan het eigenlijk gewoon onmogelijk maken voor consumenten om vlees te kopen. Op die manier hoeven overheden het consumeren van vlees niet eens te verbieden. Op echte WEF-wijze werken organisaties, overheden en bedrijven gewoon 'vrijwillig' met elkaar samen. Daarmee veranderen ze de realiteit... en consumenten hebben dat maar te accepteren.

Vleesverdediging

Het is afgrijselijk, maar gelukkig is er goed nieuws. Want hoewel de kartellianen vlees echt wel overal gaan weren zijn er initiatieven om ervoor te zorgen dat u en uw gezin toch gewoon vlees kunnen blijven eten. EerlijkEten is daar natuurlijk het beste voorbeeld van.
EerlijkEten is een initiatief van Thierry Baudet, Gideon van Meijeren, Ralf Dekker en Freek Jansen, in samenwerking met Nederlandse boeren. Samen zorgen ze ervoor dat klanten van EerlijkEten aan voedselproducten kunnen komen van Nederlandse bodem.
De groentes en fruit van EerlijkEten zijn natuurlijk geweldig. Maar in deze tijden is de meerwaarde vooral gelegen in de vleesproducten van het bedrijf. Zo kun je de heerlijke vleesdoos bestellen. Je krijgt dan een grote, volle doos met het beste vlees dat te krijgen is in ons land. Geen hormonen. Geen vaccins. Heerlijk, écht vlees van Nederlandse koeien, varkens, en kippen.
Koop je liever geen grote doos met vlees maar geef je de voorkeur aan specifieke stukken vlees die je in aantallen of kilos kunt kopen? Dat kan tegenwoordig óók. Dat doe je in de webshop van EerlijkEten. Daar kun je steaks vinden, gehakt, kip, en ga zo maar door. Je hebt daar een ossenhaas steak voor 8,25 euro, rundergehakt voor 3,25 euro, scharrel kipfilet voor 4 euro, en ga zo maar door.
Echt vlees. Van Nederlandse dieren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten