insecten 2

SCHANDAAL! Jongevrouw in ZIEKENHUIS na drinken van koffie met INSECTEN

Buitenlandapr 25, 11:00
Is het weer zover. Terwijl de gewone burger zich door het leven haast, experimenteren onze oh-zo-verlichte elites met hun nieuwste manie: insecten eten als alternatief voor vlees. Ja, u leest het goed. De boven ons gestelden schreeuwen van de daken dat deze kruipende beestjes zogenaamd het vlees van de toekomst zijn. Maar de werkelijkheid, lieve lezers, is vaak grimmiger dan deze groene utopieën.
Neem nu het recente voorval op het vliegveld van Mallorca. Een jonge vrouw, een 21-jarige die gewoon aan het werk was, besloot nietsvermoedend een kopje koffie te halen uit een automaat. Wat bleek? De koffie was vervuild met kleine insecten! Na haar eerste slok begon haar nachtmerrie: een sterke allergische reactie, gezichtszwelling en ademhalingsmoeilijkheden. Dit jonge slachtoffer belandde op de intensive care, enkel en alleen omdat ze een slokje nam van wat een onschuldige ochtendkoffie had moeten zijn.
Had moeten zijn. Maar er werd niet goed voor de koffiemachine gezorgd en dus zaten er ranzige insecten in. Die insecten zorgden voor een allergische reactie et voila. Dagen op de IC. Familie in paniek. Tranen. Slapeloze nachten.
Uiteindelijk is het goed gekomen. Gelukkig maar. Maar het moet ook een teken zijn voor normale, weldenkende mensen dat het hele pushen van insecten per direct moet stoppen. Insecten zijn geen voedsel voor mensen. We zijn geen vogels of kikkers.
Wij hebben behoefte aan gewoon groente, gewoon fruit, en gewoon vlees. Punt.
Gelukkig is er voor weldenkende Nederlanders een heel goede manier om op een normale manier heerlijk, gezond vlees van de Néderlandse boer te eten. De Dagelijkse Standaard werkt samen met EerlijkEten, een project van Thierry Baudet en Gideon van Meijeren in samenwerking met Nederlandse boeren. Voor een mooie prijs krijg je bij EerlijkEten een doos vol vlees voor jezelf en je partner (en als je ook kinderen hebt kun je gewoon een grotere doos aanvragen). Het vlees is vers, heerlijk, mals, en van absolute topkwaliteit.
Geen insecten. Geen troep. Geen 'allergische' reacties. Gewoon lekker, gezond, vers vlees.
Dus, doe jezelf en je gezin en plezier en probeer een Vleesbox van EerlijkEten. Weg met insecten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten