screen shot 2023 10 03 at 113414

Kijk! Gewone Nederlanders zijn KLAAR met XR: 'Ze moeten wegwezen!'

Politiekokt 03 2023, 16:30
Gewone Nederlanders zijn he-le-maal klaar met de klimaatterroristen van Extinction Rebellion (XR). Dat blijkt duidelijk uit een filmpje dat PowNed heeft gemaakt. Zoals de geïnterviewde, Chris, zegt: "Wij werken om hun uitkering te betalen." En daar heeft hij écht genoeg van.
Chris kwam onlangs in het nieuws omdat hij klaar is met die gekken én met de belachelijke tolerante houding op de XR-blokkade van de A12 door de politie. Hij vindt dat geschift. Bij de coronademonstraties werden demonstranten helemaal in elkaar gerost, maar nu mogen XR-terroristen de weg continu blokkeren. Elke dag weer. Zonder dat er hard wordt ingegrepen.

Chris over XR: "Wij werken om hun uitkering te betalen. Het zijn staatsmongolen, de politiek geeft ze alle ruimte. Ze moeten gewoon wegwezen. Bij de corona demonstraties stond het waterkanon op standje hersenbreuk en nu staat hij op standje druiper. Er wordt met 2 maten gemeten."

2.3K
Reply
Voor Chris is dat volkomen onacceptabel. Hij sprak politieagenten, die bij de blokkade stonden en niets deden, daarop aan. Het antwoord dat hij toen kreeg? De agenten in kwestie lieten hem weten dat zij "hier ook niet achter staan" maar dat ze "de opdracht hebben gekregen om het zo te laten lopen." Met andere woorden, van hogerhand is ze verteld dat ze het moeten laten gebeuren. Niets doen. Niet ingrijpen. Laat die terroristen de boel maar ontregelen.
Natuurlijk vroeg het PowNed-wichtje Chris waarom hij toch zo boos is. Nou, zei die, dat is eigenlijk niet zo moeilijk: hij moet werken. Elke dag weer wordt die verdomde weg geblokkeerd. Dat moet stóppen. Daar komt dan nog eens bij dat de politie niets doet terwijl coronademonstranten helemaal in elkaar werden geslagen.
"Wil je dat dan ook voor deze demonstranten? Dat is toch ook niet fijn?" vroeg het PowNed-poppetje daarop. "Nee," zei Chris, natuurlijk wil hij dat ook niet. Maar ze kunnen wél gewoon verwijderd worden, die "staatsmongolen."
Ben jij ook klaar met de terreur van XR? Teken dan de petitie om minister Dilan Yesilgöz te dwíngen eindelijk in actie te komen tegen deze ongure klimaatterroristen van XR! Deze halvegaren moeten aangepakt worden.
"Ze moeten dáár niet gaan zitten, ze moeten werkend Nederland het leven niet zuur maken. Wij werken om hún uitkering te betalen," zei Chris daarop terecht. "Ze hebben niets anders te doen dan ons het leven zuur te maken. Wij werken ons eigen de pestpleuris en zij staan daar maar te niksen."
Daarop vroeg het PowNed-kippetje waarom Chris toch zo "boos" is. Wat denk jezelf, wicht? Afijn, Chris antwoordde heel vriendelijk. "We moeten gewoon laten zien wie de baas is. Dat zijn wij. Die hersenlozen zijn dat niet," aldus deze man die echt he-le-maal klaar is met de continue terreuracties van XR.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we OOK klaar met de terroristen van XR. Maar daarom hebben we JOUW STEUN nodig. Want het kartel steunt die ecoterroristen en bestraft critici als DDS keihard. Doneer daarom aan DDS. Help ons! En vecht zij aan zij met DDS tegen XR!
Weet je wat het is? Chris heeft gelijk. Niet alleen over XR, maar ook over de politie-reactie op deze terreur. En waarom is de politie zo lief tegen XR? Simpel. Omdat XR dezelfde agenda heeft als het mediakartel én het partijkartel. Zij zijn de stormtroepen van het establishment. Deze nephippies zijn géén rebellen. Ze zijn niet "revolutionair" bezig. Ze zijn niets meer of minder dan marionetten van de macht. Daarom komen elke dag weer weg met deze gekkigheid.
Ben jij daar ook klaar mee? Teken dan de petitie om minister Dilan Yesilgöz te dwíngen eindelijk in actie te komen tegen deze ongure klimaatterroristen van XR! Deze halvegaren moeten aangepakt worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten