screenshot 2023 11 21 at 210532

Kijk! Gideon van Meijeren: "We worden gemanipuleerd om 'strategisch' te stemmen. Trap er niet in"

Politieknov 21 2023, 19:30
FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren heeft zich terecht uitgesproken tegen de grote push van het mediakartel om mensen zogenaamd "strategisch" te laten stemmen. Dit is, zegt Van Meijeren, een enorme fout. Strategisch stemmen betekent namelijk: nutteloos stemmen.
"Sommige mensen overwegen nu 'strategisch' op de PVV te stemmen om te voorkomen dat de PVV of de PvdA-GroenLinks misschien de grootste wordt," aldus Van Meijeren in een video die hij op X heeft gezet, "terwijl het in werkelijkheid niets, maar dan ook echt helemaal niets, uitmaakt welke partij de grootste wordt van het land. Want die globalistische agenda, de Agenda 2030, die staat al gewoon vast en die trekt zich niets aan van nationale verkiezingsuitslagen."
"Zelfs als de PVV de grootste wordt, dan zul je zien dat ze gaan onderhandelen [...] en misschien zelfs wel mogen mee regeren. Maar alleen als ze zoveel water bij de wijn doen dat die totalitaire agenda onaangetast wordt." Natuurlijk kunnen ze het een beetje bijsturen op de details, gaat Van Meijeren verder. Maar iets fundamenteels veranderen? Nee, die ruimte krijgt ook de PVV niet.

Levensgevaarlijk

Voor mensen die met FVD sympathiseren is dit nog veel meer het geval. FVD is niet een partij die op 12 zetels staat in de peilingen. Als je dan 1 of 2 verliest, oke, soit. Niets verloren. Maar FVD staat op ergens rond de 4 a 5 zetels. Als FVD zetels verliest, dan betekent dit dat Ralf Dekker, Pepijn van Houwelingen en mogelijk zelfs Gideon van Meijeren niet terugkeren in de Tweede Kamer.
Dekker staat namelijk op plek 5 bij FVD. Van Houwelingen op plek 4. En Van Meijeren op plek 3. Stel je voor dat je op de PVV stemt omdat je denkt dat dit "strategisch" is. De PVV mag tóch niet meeregeren, en jij krijgt een PVV-nobody terug in de Kamer voor je stem. Ondertussen worden Dekker, Van Houwelingen en misschien zelfs Van Meijeren het zwijgen opgelegd.
Zij kunnen het WEF dan niet meer exposen. Debatten met D66-gekkies niet meer voeren. Niet langer pal staan, in de Tweede Kamer, voor jou en mijn waarden terwijl letterlijk de héle Kamer tegen ze is.
"Strategisch" op de PVV stemmen door die partij 28 in plaats van 25 of 26 zetels te geven is werkelijk het domste dat je kunt doen. Laten we in vredesnaam hopen dat FVD-sympathisanten zich hier niet toe laten verleiden. Doen ze dat wel, dan riskeren ze werkelijk dat we de beste Kamerleden van allemaal verliezen - en daarvoor in ruil een paar nobody's van de PVV terugkrijgen die helemaal nooit gedacht hadden dat ze daadwerkelijk in het parlement konden komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten