Screen Shot 2022 09 15 at 232951

Kijk! VVD-autocraat Queeny Rajkowski: 'Wij willen een digitaal gebiedsverbod voor opruiers'

Politieksep 15 2022, 22:14
Queeny Rajkowski (VVD) gaat vol fascist. Het Tweede Kamerlid wil namelijk dat burgemeesters "online gebiedsverboden" kunnen opleggen aan mensen die door de autoriteiten gezien worden als "opruiers."
Je denkt misschien dat het een grap is, maar nee, het is allemaal echt. Sterker nog, mevrouw Queeny (wat een ontzettende kutnaam is dat, trouwens. Ga je schamen. Echt hoor) is er tróts op. Kijk maar naar haar video en let vooral op haar lichaamshouding en taalgebruik. Oh ja, ze gelooft er echt in.
"Dit digitale gebiedsverbod moet ervoor zorgen dat burgemeesters online kunnen ingrijpen en dat ze het oproepen de kop kunnen indrukken, zodat dit soort ophitserij er niet voor zorgt dat er onrust en rellen ontstaan op straat," aldus 'Queeny.'
Vervolgens sluit ze af met: "En zo houden we samen Nederland veilig."
Oh ja? Veilig voor de autoriteiten ja. Maar je houdt Nederland vooral heel veel minder vrij. Sterker nog, als dit soort belachelijke maatregelen genomen worden heb je te maken met een digitale dictatuur; een fascisme dat zijn weerga niet kent.
Twitter, Facebook, etc. hebben al allemaal regels. Als iemand écht oproept om te 'rellen' dan kan die persoon al meteen gerapporteerd worden en dan grijpen sociale media in. Wat 'Queeny' (de beste travestietnaam ooit, maar dat geheel terzijde) wil gaat veel verder dan dat.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het is eigenlijk ongelooflijk om te bedenken dat de VVD zich ooit hard maakte voor de vrijheid. Ja, ik weet het, die tijden liggen al heel ver achter ons, maar wat er met die partij gebeurd is, is werkelijk bizar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten