shutterstock 2387993589

Knetter! Linkse gekken: "Wij accepteren deze winst niet en zullen in actie komen - soort v/d Graaf acties"

Politieknov 24 2023, 21:00
Het is eigenlijk niet te geloven, maar linkse gekken zeggen nu publiekelijk dat ze in actie gaan komen om een mogelijk kabinet Wilders I tegen te houden. Ene Asha Promes-Eeckhout is heel duidelijk op X: zij en haar blijkbaar ANTIFA-vrienden komen in "actie." Wat voor soort acties, vraagt u? "Soort van v/d Graaf acties."
Volkert van der Graaf is, natuurlijk de moordenaar van Pim Fortuyn. Deze radicaal-linkse, GroenLinks gek heeft twintig jaar geleden op ongelooflijk brute wijze Fortuyn vermoord, omdat die aankoerste op een verkiezingsoverwinning waarna hij Nederland op conservatieve wijze wilde leiden. Na een radioshow liep Van der Graaf op Fortuyn af... en schoot hem dood.
Blijkbaar zijn er allerlei soorten ANTIFA-achtigen die dat niet een vreselijke misdaad vinden, maar het juist zien als een inspiratie. Neem ene Asha Promes-Eeckhout. Oud-PVV'er Harm Beertema ziet dat deze totale gek letterlijk voor dodelijk geweld tegen Geert Wilders pleit.
Op de vraag of zij dus "dodelijk geweld" goedkeurt is het antwoord van deze ANTIFA-terrorist: "Wacht maar wij zullen deze winst niet accepteren en in actie komen... soort van 'v/d Graaf' acties."
Journalist Joost Niemoller tagt vervolgens de AIVD op X. Want de AIVD is zogenaamd altijd heel erg oplettend toch? Die zijn heel angstig voor 'politiek extremisme' en 'politiek geweld,' toch?
Het echte trieste is dat deze halvegaren zich totaal geen zorgen hoeven te maken over de autoriteiten. Je hoeft maar iets conservatiefs te zeggen en je wordt direct op de AIVD-watchlist gezet. Maar als je echt een extremist bent die geweld wil gebruiken, maar dan vanuit linkse hoek? Dan laten ze je heerlijk met rust.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten