laurens dassen volt 9o1a6753

Knettergekke Volt-leider Laurens Dassen wil vliegverbod: "We moeten harde maatregelen nemen"

Politiekaug 22 2023, 10:00
Bij Volt zijn ze gestoord. Dat wisten we al. Maar partijleider Laurens Dassen maakt dat nu wel héél duidelijk. Hij eist namelijk dat er een "verbod" komt op "korte vluchten." Oh, en er moet eigenlijk ook een vliegquotum komen.
Je zou denken dat we de vrijheid hebben om ons door Europa te bewegen, om er te reizen. Nou, wat Dassen betreft moet daar ASAP een einde aan komen. Waarom? Nou, uit naam van het 'klimaat,' natuurlijk.
Want, zegt Dassen, de situatie met het klimaat is nu zó ontzettend erg dat wij Nederlanders de boel alleen kunnen redden door een vliegquotum in te voeren en/of door korte vluchten totaal te verbieden. Daarmee gaan we onszelf én de wereld redden. Echt waar!
Het radicalisme van Volters is werkelijk doodeng. Ze hebben totaal geen enkel respect voor onze grondrechten. Ze willen ons die rechten zomaar afnemen: van het recht om vrij te reizen tot het recht om te reizen op de manier die wij willen tot het recht om ons bedrijf te runnen zoals we willen. Want laten we niet vergeten dat deze ingreep ook een verschrikkelijke aantasting oplevert van de rechten van bedrijven (en dus van de mensen die deze bedrijven runnen).
Er is geen ander woord voor deze gekte dan Maoïsme. Dat is écht wat hier aan de hand is. Deze rijkeluiszoontjes en -dochtertjes van Volt zijn totaal geïndoctrineerd door het Maoïsme, een zieke politieke en culturele ideologie die de mensheid haat en haar kapot wil maken.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is ongelooflijk, maar dit is de kant die we opgaan in Nederland. Bij DDS zullen we ons hier altijd tegen verzetten... Maar als jij wilt dat we dat blijven doen, dan moet je ons steunen. Het mediakartel en het partijkartel doen er namelijk álles aan om ons te beschadigen. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de radicale gekhoofdjes van Volt.
En nee, dat is geen overdreven opmerking. We moeten immers niet vergeten dat Dassen en Volt de grote aanjagers zijn van de push om FVD te verbieden - en om Ongehoord Nederland van de NPO te schoppen. Deze partij is werkelijk totalitair en ongenadig extreem. Ze hebben naar Mao Zedong gekeken, zijn leer gemoderniseerd, en zijn nu vol bezig om die zieke ideologie in de praktijk te brengen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten