tweede kamer 330

Ach wat zonde! Knettergekke Nilüfer Gündogan wil nog niet zeggen of ze doorgaat: "Eerst naar Italië"

Politiekjul 28 2023, 11:00
Er zijn dit jaar héél veel mensen die het voor gezien houden in de Nederlandse politiek. Veel kartelianen, maar ook een paar Kamerleden die wél nuttig zijn geweest. Eén van de Kamerleden waarvan we allemaal graag wíllen dat ze zo snel mogelijk verdwijnt is Nilüfer Gündogan. Maar zij komt vandaag met redelijk slecht nieuws: ze is niet bereid haar afscheid aan te kondigen. He, wat jammer!
Nilüfer Gündogan is veruit één van de meest gestoorde en gehate leden van de Tweede Kamer. Deze vrouw is werkelijk niet helemaal goed bij haar paasei. Ze haat Nederland, is altijd woest, en gaat helemaal los op alles en iedereen die haar knettergekke Woke-denkbeelden niet deelt.
Als je bij jezelf denkt: ik wil eigenlijk weleens zien hoe een mislukte vrouwelijke Dr. Evil eruit ziet, dan hoef je alleen maar even naar Nilüfer te kijken. Je ziet het ook meteen aan d'r. Dat zure bekkie. Die ogen die vuur spuwen. Bah. De rillingen lopen je gewoon over de rug.
Aangezien mevrouw zo overduidelijk niet in orde is zijn we haar allemaal liever kwijt dan rijk. We wachten dan ook met blijdschap in ons hart op haar aankondiging dat zij óók opstapt. Dat ze niet terug wil komen in de politiek. Dat het einde oefening voor d'r is.
Nou, slecht nieuws. Mevrouw weigert dat voorlopig aan te kondigen.
"De afgelopen periode is mij veel gevraagd of ik doorga of niet," aldus Gündogan op Twitter. "Ik zit in het staartje van mijn afwegingen. Reden dat het langer duurt dan ik zelf had gedacht is de dood van een vriend. Brengt allerlei herinneringen aan de dood aan mijn man te boven."

De afgelopen periode is mij veel gevraagd of ik doorga of niet. Ik zit in het staartje van mijn afwegingen. Reden dat het langer duurt dan ik zelf had gedacht is de dood van een vriend. Brengt allerlei herinneringen aan de dood aan mijn man te boven. Komende weken ga ik in 1/

501
Reply
Het enige goede nieuws is dat de mogelijkheid bestaat dat ze de knoop binnenkort alsnog doorhakt en het bijltje erbij neergooit. Want, schrijft ze: "[De] komende weken ga ik in Italië met familie en vrienden hier over nadenken. Ben zelf weinig tot niet actief op sociale media om vooral tijd en aandacht aan mijn liefste boefje te kunnen geven."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) De aankomende verkiezingen worden de belangrijkste verkiezingen ooit. De Dagelijkse Standaard gaat er daarom met gestrekt been in. Wij staan pal voor óns Nederland, voor onze cultuur, onze tradities, en onze vrijheden. Wij staan voor het gezin, voor de boeren, en voor een echte, eerlijke media. Helaas kan het partijkartel daar niet tegen. Ze doen er alles aan om ons te beschadigen. Daarom hebben we jouw hulp nodig. Strijd zij aan zij met ons! Steun DDS, doneer via BackMe, en help ons het Woke-Deug-kartel cultureel te verslaan!
Er is dus nog iets van hoop. Het kán zijn dat ze ermee ophoudt, dat ze niet terug wil komen in de Kamer. En wacht! Er is meer goed nieuws. Want in haar eentje maakt Gündogan natuurlijk sowieso weinig kans. Ze heeft zich nog steeds niet aangesloten bij een andere partij (niemand wil dit giftige mens hebben). Als ze haar eigen partij opricht is het sowieso einde oefening voor d'r. Lijst Nilüfer: op naar de 2.500 stemmen en 0,0 zetels.
Dus, het slechte nieuws is dat Gündogan nog niet bekendmaakt dat ze opstapt. Maar het goede nieuws is dat de kans met de dag kleiner wordt dat ze terug kán komen, al zou ze het willen. Zo hebben we vandaag toch nog iets om op te proosten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten