bushalte p1330948

Breda University broedplaats voor klimaatgekkies: Klimaatverandering als verplicht studieonderdeel in 2024

Binnenlandjul 28 2023, 12:00
In 2024 dreigt Breda University te worden veranderd in een broedplaats voor klimaatgekkies en ecofascisten. Deze hoge school, die zichzelf onterecht die titel "University" heeft toegeëigend om internationale allure uit te stralen, toont geen enkele schroom om studenten te manipuleren en te indoctrineren met hun belachelijke "verplichte vak" over klimaatverandering. Studenten worden straks gedwongen om een eenzijdig en alarmistisch verhaal te slikken over de zogenaamde "klimaatcrisis."
In het aanstaande schooljaar lanceert de onderwijs instelling een pilot waarbij studenten worden onderwezen over de klimaatcrisis. Als dit initiatief een succes blijkt te zijn, zou het zelfs kunnen uitgroeien tot een verplicht vak voor alle studenten op de hogeschool. In plaats van zich te richten op daadwerkelijk nuttige kennis en vaardigheden worden studenten nu gedwongen om te luisteren naar linkse prietpraat. Dit is niets meer dan een schaamteloze poging om jonge mensen te hersenspoelen met de ideeën van klimaatfanatici.
En laten we het niet hebben over de zogenaamde "psychologische effecten" van klimaatverandering op studenten. Dit is niets meer dan een poging om jongeren te laten geloven dat ze verantwoordelijk zijn voor de zonden van voorgaande generaties. Het is ronduit walgelijk om studenten een schuldgevoel aan te praten over zaken waar ze geen enkele controle over hebben. Laat ze zich richten op hun studie en hun toekomst, in plaats van hen te belasten met de zorgen van de wereld.
Ja, vliegen heeft een impact op het milieu, maar het is niet de taak van een hogeschool om studenten te vertellen hoe ze moeten reizen. Dit soort bemoeienis met persoonlijke keuzes is een inbreuk op de individuele vrijheid en verantwoordelijkheid. Laat mensen zelf beslissen hoe ze willen reizen, zonder dat ze zich schuldig hoeven te voelen over hun keuzes.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten