tweede kamer 330

Kijk! Thierry Baudet steekt de draak met furieuze Nilüfer Gündogan

Politiekfeb 26 2023, 13:00
Op TikTok heeft Thierry Baudet op grappige wijze Nilüfer Gündogan te kijken gezet. De FVD-leider heeft een filmpje gemaakt van Gündogan die critici van, ik geloof, Ernst Kuipers de mond wil snoeren. Daarop reageert Baudet zelf, buiten de parlementaire zaal om, met 'zij is niet goed bij haar hoofd' gebaren.'
Baudet is één van de weinige politici die erin geslaagd is TikTop op bijzonder effectieve wijze te gebruiken om zijn achterban te bereiken. Dat doet hij soms met interessante filmpjes, en dan juist weer met hilarische video's.
Zijn meest recente TikTok-filmpje dat viraal is gegaan valt in de laatste categorie. Hij zet Nilüfer Gündogan namelijk te kijken. Kijk maar:
De vraag is natuurlijk of Gündogan hier ook om kan lachen, of dat ze het wellicht toch wat minder apprecieert. Voor zover mij bekend heeft ze niet een reputatie als het lachebekje van de Tweede Kamer.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Maar goed, wie weet. Misschien dat ze er wél om kan lachen. De Dagelijkse Standaard heeft Gündogan in ieder geval vragen gestuurd over deze video met het verzoek commentaar te geven. Vindt ze dit soort filmpjes wel vermakelijk, of vindt ze dat FVD dit soort video's niet zou moeten plaatsen?
Vragen, vragen, vragen. Zal mevrouw Gündogan antwoord geven of is ze bang om met DDS te communiceren omdat wij - niet schrikken! - andersdenkend zijn dan zij?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten