laurens dassen volt 9o1a6753

Laurens Dassen krijgt 98% steun van leden: Noord-Korea in Nederland

Politiekaug 01 2023, 13:30
Bij Volt hebben ze dit weekeinde bewezen dat ze minstens zo eenstemmig zijn als de communisten in Noord-Korea. De leden hebben namelijk in de lijsttrekkersverkiezingen met 98% voor Laurens Dassen gekozen als nieuwe (en oude) lijsttrekker. Knetter!
Er zijn partijen waar je iets van 'democratie' hebt. Dat de huidige fractieleider op een herhalingstoer wil gaan, maar dat er andere leden zijn die zeggen: weet je, ik wil het ook proberen óf ik wil ze tenminste een keuze bieden.
Nou, Volt is zeker weten niet zo'n partij. Daar zijn ze zogenaamd heel blij met het democratische proces... Maar niet als het betekent dat er intern óók aan democratie gedaan moet worden. Want, laten we eerlijk zijn, je moet wel altijd - ten koste van alles - voorkomen dat leden heel misschien, wie weet iets besluiten waar jij het niet mee eens bent.
Dus wat doen ze dan bij Volt? Nou, ze zorgen ervoor dat Dassen de enige (serieuze) kandidaat is voor het lijsttrekkerschap. En vervolgens wint hij de 'verkiezingen' dan met 98% van de stemmen zodat hij de partij weer 'mag' (LOL) gaan leiden bij de Tweede Kamerverkiezingen 2023.
Ja, dat lees je goed. Met 98%. Zelfs in Noord-Korea komt Kim Jong-Un daar niet aan. In Rusland komen ze er niet eens bijna in de beurt. Daar moest Vladimir Poetin bij de afgelopen presidentsverkiezingen genoegen nemen met een magere 77%.
Bij Volt oreren ze vervolgens dat het heel belangrijk is dat het Volt geluid hoegenaamd "steeds beter gehoord" wordt, "want de problemen van morgen kunnen niet worden opgelost door de politiek van gisteren." Wat opvallend is, wat inhoudelijk is Volt natuurlijk gewoon D66. Maar dan met een stel halfzwakke adelijke Jugend aan de top.
"Het is tijd voor nieuwe, positieve en Europese politiek die grote keuzes durft te maken. Met onze enthousiaste leden achter ons en Laurens voorop gaan we keihard aan de slag voor een mooie verkiezingsuitslag," meldt Volt vervolgens ook nog eens op blijkbaar niet-ironische wijze.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard hebben niets met Laurens Dassen, niets met Volt, en ook niets met hun globalistische elitaire politiek. Maar helaas betekent dit dat we getarget worden door het partijkartel én het mediakartel. Heb jij net zo'n hekel aan Volt als wij? Steun ons dan! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons deze Nederlandse maoisten te ontmaskeren en aan te pakken.
Het is voor Nederland natuurlijk een schande dat deze partij bij ons iets van serieus genomen wordt. Volt. Er is al een Volt. Al jarenlang, helaas. D66 en Volt zijn werkelijk niet van elkaar te onderscheiden, op geen enkele manier. Nou ja, met het verschil dat die halvegaren bij Volt net wat jonger zijn. Maar dat is het dan wel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten