20211103 tweede kamer coronadebat 115

Ondemocratische Kamer praat woensdag nadrukkelijk over partijverbod FVD

Politiekjun 26 2023, 11:00
We leven in ronduit bizarre tijden. De Tweede Kamer praat woensdag namelijk nadrukkelijk over een partijverbod voor FVD. De bijeenkomst is een initiatief van Hermans (VVD), Paternotte (D66), Heerma (CDA), Kuiken (PvdA), Klaver (GL), Ouwehand (PvdD), Bikker (CU) en Dassen (Volt)... en is een directe aanval op de democratie.
De kartelpartijen willen FVD in beginsel gaan verbieden. Daar bestaat werkelijk geen twijfel over. Zo zegt Dassen heel helder tegen de Telegraaf dat FVD de democratie ondermijnt, "dat is gewoon zo." Het is een knettergekke opmerking aangezien FVD de democratie niet wil afschaffen en mensen juist oproept te stemmen. Maar daar houdt Dassen niet op.
"Maar dit gesprek is veel breder: hoe komt het dat mensen ontvankelijk zijn voor complotten? Levert de politiek wel voor iedereen? We zijn bezorgd over het afkalvende vertrouwen van mensen, dat ze niet meer meedoen aan democratische processen, afhaken en onverschillig worden," zegt hij.
Ongelooflijk genoeg wil hij dat probleem dus "oplossen" door een partij gewoon te verbieden. Alsof die mensen dan opeens wel vertrouwen in de politiek krijgen. "Oh ja, ze hebben de enige partij verboden die ik nog kon steunen, maar nu zijn mijn ogen geopend en begrijp ik dat de elites helemaal niet kwaadaardig zijn! Welnee, nu zie ik in dat het hele leuke, vriendelijke mensen zijn die helaas vaak wat blundertjes maken waardoor hun beleid anders uitpakt dan ze zouden willen!"
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is ronduit bizar om te zien hoe al die betrokken partijen FVD beschuldigen van het ondermijnen van de democratie terwijl ze zélf bezig zijn om de grootste ledenpartij van ons land te verbieden. Waarom? Omdat die partij dingen zegt waar zij niet blij mee zijn. FVD heeft niets gedaan dat problematisch is, er zijn geen halve of hele revoluties geweest, geen acties met hooivorken, geen aanvallen op linkse politici.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten