screen shot 2023 08 01 at 114947

Ultralinkse VVD-jongeren: VVD moet niet samenwerken met de PVV!

Politiekaug 01 2023, 12:30
De belachelijke voorzitter van de al even belachelijke JOVD vindt het volstrekt onacceptabel als de VVD na de verkiezingen gaat samenwerken met de PVV. Want, och jongens toch, de PVV heeft allemaal enge denkbeelden, zeker over immigratie! De JOVD wil dat de grenzen wagenwijd open blijven staan! Maar de PVV is daar op tegen. En dus mag er nooit mee samengewerkt worden!
Toen ik aan het einde van mijn tienerjaren zat was het bij de JOVD nog redelijk te doen. Oké, ja, soms zaten er flink wat linkse jochies en meisjes bij, maar er waren toch ook wel echte rechtse JOVD-leden (en bestuursleden). Dat is nu helemaal anders. Sterker nog, dat is al een jaar of 15-18 anders.
Maar veel erger dan de huidige voorzitter van de JOVD zijn ze nooit geweest. Michiel Suijker is Deugt namelijk. Heel erg. Hij Deugt de hele dag. De hele week. Ja, hij Deugt 24/7. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Hij Deugt op alle belangrijke onderwerpen. Natuurlijk roept hij af en toe dat de overheid wel béter moet functioneren (dat is dan het nieuwe liberalisme zogenaamd), maar feitelijk is Suijker gewoon een D66'er.
Dat bewijst hij vandaag maar weer eens door bij WNL Haagse Lobby doodleuk - en vooral heel arrogant - te eisen dat de VVD niet moet samenwerken met de PVV na de Tweede Kamerverkiezingen 2023. Want de PVV is een heel enge partij. Een partij die tegen massa-immigratie is. En dat kan en wil de JOVD niet accepteren!
(Artikel gaat verder na deze oproep) Bij DDS verzetten we ons met hand en tand tegen die walgelijke Woke-Deug-mafketels van de JOVD én - tegenwoordig - van de VVD zelf. We staan pal voor vrijheid, voor democratie, en voor Néderland. Voor Nederlandse waarden, voor de Néderlandse manier van leven. Dat vinden ze bij de JOVD én bij hun vrienden van Big Tech heel vervelend, wat inhoudt dat ze ons op alle mogelijke manieren tegenwerken. Daarom hebben we jouw hulp nodig. Steun ons! Doneer aan DDS, via BackMe, en help ons die Deugers van de JOVD aan te pakken.
Zieker dan dit wordt het natuurlijk niet. Je kunt op de PVV heel wat aan te merken hebben. Sure. Maar waarom sluit deze man niet GroenLinks uit? Of D66? Met hun gestoorde denkbeelden over Woke, LHBTI-gekte, en de vernietiging van de boeren? Nee, dat vindt hij prima. Maar als iemand een andere mening heeft over immigratie, och kijk eens, dan vindt hij het allemaal heel erg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten