dscf39481

Koerdische Nederlander Gimo Baram wil Nederland redden met zijn nieuwe partij: "Zwarte Piet is Zwart"

Politiekfeb 22, 19:00
Op 15 maart kunnen de inwoners van de provincie Utrecht stemmen op Gimo Baram en zijn partij “Zwarte Piet is Zwart”. De 44-jarige Koerdische Nederlander woont sinds 1993 in Nederland en strijdt nu met zijn eigen partij voor behoud van de Nederlandse soevereiniteit.
Zo wil Baram zich graag hard maken voor het sluiten van de grenzen en wil hij stoppen met geld pompen in de “klimaatkoek”. Ook vreest Baram ervoor dat de provincie Utrecht gaat lijken op “Utrechtstan” door de vele migranten die naar Nederland komen. De christelijke feestdagen en de Nederlandse tradities staan mede door de diversiteitskoek in de media onder druk, vandaar ook de naam van de partij: “Zwarte Piet is Zwart”.
Ook maakt Gimo Baram zich zorgen over de globalistische indoctrinatie, volgens de “Zwarte Piet is Zwart”-voorman is dat namelijk al ruim 50 jaar aan de gang. Het is volgens hem hoog tijd dat we het nationaal belang weer op één zetten.
In het kader van een globalistische agenda vindt Baram dat de vele expats en buitenlandse studenten die naar ons land trekken om hier gebruik te maken van onze woningen, banen en onderwijs bijdragen aan het in stand houden van de globalistische partijen zoals bijvoorbeeld D66, Volt en GroenLinks. Dit komt volgens Baram omdat de expats en buitenlandse studenten stemgerechtigd zijn voor de gemeentelijke verkiezingen en vaker vanuit hun hoedanigheid als internationale student op een globalistische partij stemmen. Dat zorgt er voor dat mensen die niet de Nederlandse nationaliteit hebben onterecht onderdeel zijn van onze democratie.
Gimo Baram heeft samen met 3 andere partijen een gezamenlijke brief geschreven aan de lokale media met het verzoek om net als in het verleden een verkiezingsdebat te organiseren. Helaas is er geen respons gekomen op de oproep. Tot slot benadrukt Baram dat hij de enige partij is in de provincie Utrecht die aandacht vraagt om onderzoek te doen naar de hoogste oversterfte in 50 jaar.
Gimo Baram hoopt met zijn partij “Zwarte Piet is Zwart” minimaal een zetel te halen. Meer over Gimo lees je op de website van de provincie Utrecht.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten