Screen Shot 2022 11 17 at 144837

Korter D66-fascist Jan Paternotte: 'We moeten de vrijheid beschermen door de meningsvrijheid af te schaffen'

Politieknov 17 2022, 19:00
D66-extremist Jan Paternotte heeft gisteravond gezegd op Nederland 1 dat hij het makkelijker wil maken om politieke partijen te verbieden. Het gaat natuurlijk om FVD. Zo'n partijverbod voor FVD is, aldus de antidemocraat, noodzakelijk om... de democratie en vrijheid te beschermen. Als je denkt: 'Dat lijkt verdacht veel op Newspeak ala 1984 van George Orwell, nou, dan heb je helemaal gelijk.
In een democratisch land heb je de meningsvrijheid én de vrijheid van organisatie. Dit betekent dat je kunt zeggen wat je gelooft en denkt... en je hebt ook het recht om je te organiseren op basis van je denkbeelden. Wat inhoudt: op basis van je waarden en ideeën kun je een organisatie opzetten als een politieke partij. Daar zijn twee grond- en mensenrechten mee gemoeid.
Jan Paternotte van D66 wil die twee vrijheden afschaffen... zogenaamd om ze te beschermen. Wat? Ja, echt. Dat beweerde hij gisteren bij Sophie en nog iemand op NPO1. 
Waar dit op neerkomt is dat deze fascistische malloot de vrijheid en de democratie wil afschaffen... zogenaamd om de vrijheid en democratie te redden. De vrijheid van vereniging? Hop, zo even in de prullenbak. De vrijheid van meningsuiting? HAHAHAHAHA nee, dat kan niet meer anno 2022. Vroeger kon je dat recht nog hebben, maar tegenwoordig is dat veel te 'gevaarlijk'.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Deze mensen zijn natuurlijk gewoon doodeng. En nee, ik geloof er niets van dat ze zo achterlijk zijn dat ze werkelijk denken dat ze de 'vrijheid en democratie' redden door juist die zaken af te schaffen.
Nee, ze zijn met en heel vies spel bezig. En ze hebben juist een hekel aan democratie... en ook aan de vrijheid. Vandaar dat D66 voorop liep bij het afschaffen van het referendum toen het merendeel van de Nederlanders een andere mening bleek te hebben dan die links-radicale gekken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten