afbeelding van whatsapp op 2023 11 15 om 072413 3ae5a05a

Krol neemt het op voor pensioengerechtigden: 'Ze hebben recht op meer'

Politieknov 20 2023, 9:00
Henk Krol, de voormalige voorman van 50PLUS, maakt een opmerkelijke comeback in de Nederlandse politiek. Dit keer sluit hij zich aan bij BVNL, met lijsttrekker Wybren van Haga, en richt hij zich op een specifiek doel: het voeren van juridische strijd tegen de Staat der Nederlanden om pensioengerechtigden het pensioen te geven waar ze volgens hem recht op hebben.
Krol, 73, heeft een duidelijke visie: het behouden van het huidige pensioenstelsel en het beschermen van de belangen van ouderen. Zijn ambitie weerspiegelt de groeiende onrust onder pensioengerechtigden over hun financiële toekomst. Met zijn initiatief, PensioenVoldoen.NL, wil hij de overheid aansprakelijk stellen voor het niet aanpassen van de pensioenen aan de prijsstijgingen die hebben plaatsgevonden tussen 2008 en 2021. Deze periode kenmerkt zich door een aanzienlijke toename van de kosten van levensonderhoud, terwijl de pensioenen stagneerden.
Krol's kritiek op de overheid is niet nieuw. Tijdens zijn periode bij 50PLUS voerde hij al campagne voor betere pensioenen. Nu, met meer dan een kwart miljoen gedupeerden die zich hebben aangemeld bij Pensioen Voldoen, lijkt zijn strijd relevanter dan ooit. Hij benadrukt dat deze mensen, na een leven lang hard werken, recht hebben op een pensioen dat gelijke tred houdt met de stijgende kosten van het dagelijks leven.
Zijn aanpak is echter niet zonder controverse. Het voeren van juridische procedures tegen de staat vanuit de Tweede Kamer is ongebruikelijk en roept vragen op over de scheiding tussen politieke activiteiten en juridische acties. Niettemin is de vastberadenheid van Krol duidelijk. Hij is bereid om alle mogelijke middelen in te zetten om zijn doel te bereiken.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
De stap van Krol naar BVNL en zijn plannen om de staat aan te klagen, beloven een nieuwe dynamiek in het debat over pensioenen in Nederland. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze juridische strijd zich ontvouwt en welke impact deze zal hebben op de toekomst van het Nederlandse pensioenstelsel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten