20220125 Tweede Kamer Rob Jetten D66

Laat ons niet lachen! Rob Jetten afwezig bij de Algemene Beschouwingen ’In het Nederlands belang'

Politieksep 08 2022, 14:30
Wat hebben D66'ers met elkaar gemeen? Ze wanen zich te groot voor Nederland. Daarom komt het niet als een verrassing dat Rob Jetten definitief niet bij de Algemene Beschouwingen aanwezig is. Er is natuurlijk ook geen energiecrisis.
Volgens de Telegraaf schrijft Rutte aan de Kamer dat het ’in het Nederlands belang’ is dat de minister aanwezig is bij een energiecongres in het Amerikaanse Pittsburgh voor ’een belangrijke bijeenkomst voor de samenwerking op de energietransitie’. Daar kan Jetten volgens de premier ’investeren in de samenwerking met andere landen ter voorbereiding op onder meer de VN-klimaattop (COP) in november’.  Jetten die handelt in het Nederlands belang, yeah right. Jetten en zijn partij D66 blinken juist uit in Nederlandhaat.
Voor Geert Wilders is het wegblijven bij de Algemene Beschouwingen onbegrijpelijk. Volgens de PVV leider staat het land in de fik. Maar Jetten gaat gewoon op een snoepreisje naar Pittsburgh. Er is natuurlijk geen woningnood, geen boerenopstand, geen personeelscrisis, geen energiecrisis, geen toeslagenaffaire, geen Groninger gasschade-afhandeling, geen voedselcrisis, geen koopkrachtcrisis, geen zorgcrisis, geen stikstof- en klimaatcrisis, geen coronacrisis en geen asielcrisis. Deze crises is klein bier natuurlijk. Gek hé dat bij veel Nederlanders een vertrouwenscrisis is ontstaan jegens de overheid.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Wat onze columnist Paul Cliteur zegt net als minister Sigrid Kaag houdt Rob Jetten gewoon helemaal niet van Nederland. Hebben ze niets mee. Vinden ze muffig, dom, tokkieachtig, spruitjesgeur, dom-nationalistisch, rechts-extremistisch. Het zijn Nederlandhaters pur sang. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten