huilebalk

Lachen, gieren, brullen! Linkse TRANEN na formatiesucces: "EXTREEMRECHTS KABINET sloopt Nederland!"

Politiekmei 16, 12:00
Het is vandaag een heerlijke dag om actief te zijn op social media. Linkse twitteraars, journalisten, opiniemakers, politici en zo verder zijn namelijk in diepe, diepe rouw. In paniek zelfs. Ze vinden het vre-se-lijk dat er een hoofdlijnenakkoord is gesloten. Hun tranen zijn zichtbaar voor een ieder. Sterker nog, je kunt hun traantjes bijna proeven. Heerlijk!
Oh jongens, wat smaken die linkse tranen toch lekker zeg! Eigenlijk zouden we een mok moeten uitgeven met daarop een plaatje van linkse tranen en de tekst erbij: "Heerlijk, die linkse tranen in de ochtend!" Want zo voelt het écht vandaag nu de formerende partijen het formatieakkoord bekend hebben gemaakt. Het akkoord op hoofdlijnen.
Paul van den Berg, bijvoorbeeld. Deze man is woest. Of nou ja, aan het treuren. Want, schrijft hij, het is een "gitzwarte dag. Voor het eerst in Nederland een extreemrechtse partij in de regering." Dat is al erg genoeg, maar vervolgens vergelijkt hij de PVV met de NSB. Ja, echt.
Ook Robert van den Noordaa is depressief. "Extreemrechts (min) regering is een feit," huilt Robert. "Er is een akkoord. Onvoorstelbaar dat ik in een land woon waar we nu een extreemrechtse regering hebben. Ben erg benieuwd of we nog iets democratisch over houden in de komende maanden of dat we een soort Hongarije gaan worden."

Extreemrechts (min) regering is een feit. Er is een akkoord. Onvoorstelbaar dat ik in een land woon waar we nu een extreemrechtse regering hebben. Ben erg benieuwd of we nog iets democratisch over houden in de komende maanden of dat we een soort Hongarije gaan worden

NOS
NOS
@NOS

PVV, VVD, NSC en BBB bereiken akkoord ift.tt/RPsY1ab

334
Reply
Moet je je voorstellen hoe deze geschifte mensen denken. Blijkbaar zijn ze werkelijk bang dat Nederland in een dictatuur verandert nu. Hoe dan? De formerende partijen willen méér democratie, niet minder. En Hongarije wegzetten als ondemocratisch land? Knetter! Die mensen zijn echt overduidelijk nooit in Hongarije geweest en weten helemaal niets van het leven in dat land. Ze roepen maar wat.
Hoe dan ook, dat maakt het natuurlijk alleen maar leuker, al die haatreacties.
Leo Lewin waarschuwt alvast mogelijke ministers en staatssecretarissen. Die gaan, zegt hij, namelijk keihard gecanceld worden. "Iedereen die als minister of staatssecretaris zitting neemt in het 'beoogde' kabinet-Wilders-zonder-Wilders heeft voor mij definitief afgedaan," jankt hij. "Hetzelfde geldt voor politici en partijen die dat kabinet steunen of helpen in stand te houden."

Iedereen die als minister of staatssecretaris zitting neemt in het 'beoogde' kabinet-Wilders-zonder-Wilders heeft voor mij definitief afgedaan. Hetzelfde geldt voor politici en partijen die dat kabinet steunen of helpen in stand te houden.

1.5K
Reply
Nou, Leo, je zult Omtzigt, Van der Plas en Yesilgöz ongetwijfeld heel veel verdriet hebben bezorgd met die 'keiharde' (LOL) tweet!
Laurens van Lier huilt ook tranen met tuiten. Bij een screenshot van Omtzigt schrijft deze hilarische linkse gast: "Vanavond vertellen ze hun dochters dat ze gaan regeren met fascisten die spreken over 'nepparlement,' [die] collega's 'heks' of 'eng mannetje' noemen, spreken van 'D66 rechters' en een broertje dood hebben aan de rechtsstaat."
En dan is Joshua Livestro er nog, de man die ooit heel conservatief en rechts was, een bedenker was van het gedoogkabinet van VVD-CDA en PVV... maar die tegenwoordig heel erg, hartstikke links is geworden.
"Het document leest meer als een extreemrechtse beginselverklaring dan als een regeerakkoord," aldus Livestro. "Het staat bol van dit soort Gesinnungspolitieke dingetjes. Zie ook 'ambassade verplaatsen naar Jeruzalem onderzoeken.' Het lost niets op maar extreemrechtse kiezers vinden het een topidee."

Het document lees meer als een extreemrechtse beginselverklaring dan als een regeerakkoord. Het staat bol van dit soort Gesinnungspolitieke dingetjes. Zie ook “ambassade verplaatsen naar Jeruzalem onderzoeken”. Het lost niets op maar extreemrechtse kiezers vinden het een topidee.

Johan van Leeuwen 🌻🇪🇺🐝
Johan van Leeuwen 🌻🇪🇺🐝
@JohanVrijzinnig

Ook het cadeautje 130 km op snelwegen voor rechtse verkeershufters is goedkoop

58
Reply
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS vinden we het gejank van de linkse medemens HILARISCH. Jij ook? Steun ons dan! Want de andere media huilen mee met de wolven in het bos. Wij niet. Wij staan voor een réchts Nederland, voor een stérk Nederland. Jij ook? Steun ons dan, doneer aan DDS via BackMe en help ons te strijden tegen die knettergekke linkse mafketels.
Hilarischer dan dit wordt het natuurlijk niet - zeker niet als je bedenkt dat het hoofdlijnenakkoord weliswaar voor Nederlandse maatstaven gematigd rechts van het midden is, maar dat het écht geen 'radicaal' akkoord is. Op geen enkele manier dan ook. Sterker nog, wij van rechts zien er enkele heel goede punten in, maar hebben ook juist inhoudelijke kritiek omdat er nogal wat punten zijn waarop het akkoord niet ver genoeg gaat. Feitelijk is het een 'netjes Haags' akkoord. Op geen enkele manier dan ook is het 'extreem' of 'gevaarlijk.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten