screen shot 2022 12 19 at 114244

Links tranendal: GroenLinks-PvdA en SP huilen over verstandig formatiebesluit

Politiekjan 29 , 16:00
Het lijkt erop dat de linkse partijen in de Tweede Kamer hun zin niet krijgen, en oh, wat zijn de druiven zuur! Na de bekendmaking dat de formerende partijen PVV, NSC, BBB en VVD gezamenlijk hebben afgesproken om geen steun te verlenen aan plannen die extra kosten met zich meebrengen tot er een nieuw kabinet is gevormd, zijn de linkse politici in alle staten. GroenLinks-PvdA Tweede Kamerlid Lisa Westerveld en SP fractievoorzitter Jimmy Dijk laten hun ware gezicht zien op X: dat van krokodillentranen en kinderlijke driftbuien.
Lisa Westerveld, die plotseling opkomt voor de jeugdzorg, roept dat extra bezuinigingen onverantwoord zijn. Maar waar was haar verontwaardiging toen haar eigen partij de financiële lasten voor burgers verhoogde met onrealistische groene beleidsplannen? Hypocrisie ten top!

Formerende partijen lopen aan de leiband van de VVD. Daardoor: Geen afschaffing eigen risico Geen lagere energierekening Geen betaalbare boodschappen Wel praten over megabezuinigingen Niet de acute noden van mensen oplossen Debat aangevraagd. Moet zsm komen.

Image
Image
403
Reply
En laten we het theater van Jimmy Dijk niet vergeten. Deze SP-leider beschuldigt de formerende partijen ervan aan de leiband van de VVD te lopen en klaagt over het niet afschaffen van het eigen risico en hoge energierekeningen. Het is bijna komisch hoe hij zich gedraagt als een kind dat zijn zin niet krijgt, terwijl hij geen enkel realistisch alternatief biedt. Altijd maar klagen, nooit met oplossingen komen.
Wat deze linkse klagers niet lijken te begrijpen, is dat verantwoord financieel beleid essentieel is. We kunnen niet blijven uitgeven en de rekening doorschuiven naar toekomstige generaties. De Nederlandse burger is het zat, spuugzat van deze eindeloze geldverspilling en onverantwoorde politieke spelletjes.
De grote winst van de PVV op 22 november laat zien dat de kiezer genoeg heeft van dit linkse circus. Het is hoog tijd dat partijen als GroenLinks-PvdA en de SP beseffen dat hun tijdperk van onrealistische beloftes en economische onverantwoordelijkheid voorbij is. De Nederlandse kiezer wil geen politieke spelletjes, maar solide, realistisch beleid dat rekening houdt met de financiële gezondheid van ons land.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
In plaats van te huilen en te klagen, zouden deze linkse partijen er goed aan doen eens te luisteren naar wat de Nederlandse burger écht wil: een stabiel, veilig en financieel gezond Nederland. Maar ja, dat zou natuurlijk te veel gevraagd zijn van deze wereldvreemde opportunisten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten