shutterstock 1231071574

Wokewaanzin: De woke-sekte zet de aanval in op onze gregoriaanse kalender!

Cultuurjan 29 , 15:00
Het lijkt erop dat de woke sekte geen enkele steen onaangeroerd laat in hun kruistocht tegen alles wat traditioneel en cultureel diepgeworteld is. Hun nieuwste doelwit? De gregoriaanse kalender, de hoeksteen van onze tijdmeting en jaarindeling. Volgens de nieuwste gril van deze cultuurmarxisten deugt onze kalender niet langer, omdat het te 'traditioneel' en 'koloniaal' zou zijn. Is er dan niets heilig meer?
Auset Ankh Re stelt in het Parool dat de gregoriaanse kalender 'eeuwenoude tradities en koloniale waarden' in stand houdt. Volgens hen vertegenwoordigen de data van internationale feestdagen voornamelijk christelijke festiviteiten of tradities met een koloniaal verleden. Dus wat? Moeten we onze hele geschiedenis en culturele identiteit overboord gooien omwille van politieke correctheid en blankenhaat?
Dit is niets minder dan een aanval op onze cultuur en tradities. De gregoriaanse kalender, ingevoerd door Paus Gregorius XIII in 1582, is niet alleen een middel om de tijd te meten, maar ook een reflectie van onze geschiedenis en beschaving. Ja, het bevat christelijke en westerse tradities - omdat het een product is van onze geschiedenis en cultuur! Moeten we dit alles verloochenen omdat het niet voldoet aan de hedendaagse, zogenaamd 'inclusieve' normen?
Deze zogenaamde strijd voor inclusiviteit en diversiteit is in werkelijkheid een poging om onze geschiedenis en identiteit te herschrijven. Door te beweren dat de gregoriaanse kalender 'marginalisatie en uitsluiting' veroorzaakt, proberen deze activisten de fundamenten van onze samenleving te ondermijnen. Waar eindigt dit? Vervangen we de hele kalender om een handjevol mensen te plezieren die zich 'uitgesloten' voelen?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Laten we duidelijk zijn: het respecteren van andere culturen en tradities is belangrijk, maar niet ten koste van onze eigen. Het erkennen van andere kalenders en feestdagen is prima, maar het afbreken van de gregoriaanse kalender is een brug te ver. We moeten standvastig blijven in het behoud van onze tradities en ons cultureel erfgoed. Deze woke-gekte heeft al te veel schade aangericht aan onze samenleving; laten we niet toestaan dat het ook onze tijdsrekening vernietigt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten