2l4a6158 minister volksgezondheid ernst kuipers

De hypocrisie van de Woke elite: Een schandalige cultuur van intimidatie bij VWS

Politiekdec 22 2023, 12:00
Het is weer zover. In het 'oh zo moreel superieure' ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) – een bastion van links-progressieve 'deugdzaamheid' onder leiding van Hugo de Jonge en nu Ernst Kuipers – blijkt een giftige werkcultuur te heersen. Nieuwe meldingen van grensoverschrijdend gedrag stapelen zich op, een beschamende bevestiging van een ziekelijke werkomgeving.
Deze 'woke' helden, altijd vooraan als het gaat om het prediken van tolerantie en gelijkheid, tonen hun ware gezicht. Onder hun bezielende leiding is VWS veranderd in een nachtmerrie voor de minder machtigen. Intimidatie en pestgedrag zijn schijnbaar de norm, een wrange ironie gezien hun publieke persona van progressieve verlichting.
Waar zijn nu de mooie woorden over respect en diversiteit? Ondergedompeld in een poel van hypocrisie, lijkt het. De top van VWS, gevuld met deze ranzige linkse figuren, speelt een dubieus spel. Aan de ene kant pronken met progressieve idealen, aan de andere kant een cultuur van intimidatie en misbruik voeden. Dit schandaal onthult de diepgewortelde dubbelzinnigheid van deze politieke klasse: in woorden helden, in daden pestkoppen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we altijd van zins om deze hypocrieten aan te pakken. Maar daar hebben we jouw steun bij nodig. Want tegenstanders van het kartel worden door de advertentiebureau's en Big Tech hard afgestraft. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het kartel elke dag te ontmaskeren.
Het wordt tijd dat we deze huichelarij aan de kaak stellen. De 'woke' elite, zogenaamd strijders voor het goede, blijken niets meer dan bedriegers in schaapskleren. Hoe lang blijven we deze farce nog tolereren?
Het enige goede nieuws? De afgelopen verkiezingen hebben de partijen die het voor het zeggen gehad hebben op dit departement keihard afgestraft. CDA én D66 zijn gemarginaliseerd. Met een beetje mazzel gaat dit resulteren in een andere cultuur aldaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten