"Bespottelijk!" Linkse en emotionele Lieveke van Op1 wordt live op tv afgebrand vanwege anti-Wilders demonstraties

Politieknov 25 2023, 14:00
Op1 gaf gisteren tijd en ruimte aan linkse engnekken die na de verkiezingen demonstreerden tegen de verkiezingsuitslag. Eén van die demonstranten is Lieveke Heijn. Lieveke legde uit dat ze in actie kwam omdat ze collega's had die woensdag echt emotioneel op het werk kwamen. Ze werd direct keihard aangepakt door mede-gast Paul Slettenhaar. "Bespottelijk!" beet hij haar toe.
Het is de afgelopen dagen ongelooflijk geweest om te zien hoe alle linkse gekkies in ons land reageren op het feit dat de PVV de grootse partij van ons land is qua Kamerzetels. Je ziet ze overal demonstreren, terwijl ze Regenboogvlaggen én Palestijnse vlaggen met zich meedragen - wat grappig is, omdat die twee elkaar nogal uitsluiten zou je denken, maar soit.
Gisteravond was het ook weer raak bij Op1. Daar kwam ene Lieveke Heijn langs. Lieveke is hartstikke links. En gek. En overdreven emotioneel. Zoals we gewend zijn van linkse Wokies, natuurlijk.
Lieveke heeft de afgelopen dagen gedemonstreerd tegen de verkiezingsuitslag, zegt ze zelf. Waarom? Nou, omdat ze op het werk een paar collega's had die heel emotioneel waren omdat de PVV had gewonnen. Zij en haar collega's vinden namelijk dat de PVV een groot gevaar vormt voor de maatschappij.
"Het was een demonstratie tegen fascisme," aldus Linkse Lieveke.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

"Sjongejongejonge"

Op dat moment vroeg Thijs van den Brink of ze daarmee bedoelde dat Wilders in haar ogen dus een fascist is (d'oh). Haar antwoord was helder: "Ja, ja."
Daarop werd ze onderbroken door tafelgast Paul Slettenhaar. Slettenhaar is van de VVD, maar hij hoort wel in de rechtervleugel van die partij, in zoverre dat die vleugel nog bestaat. Hij heeft dus niets op met Wokies als Lieveke.
"Sjongejongejonge," slaakte Slettenhaar uit. "Ik vind dit echt bespottelijk. Sorry. Er was ook een wethouder in Amsterdam die dat riep."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat het NU of NOOIT is. Rechts MOET een sterk kabinet vormen. Als dat niet gebeurt is het gewoon einde oefening voor ons land. Daarom doen we hier open verslag over. Steun jij dat? Help ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons Nederland naar réchts te duwen!
"Ik denk dat als we het dan toch over demonisering hebben, dat dit dát is. We leven in een democratie, en dan dit soort woorden gebruiken," ging hij verder. "Heel gevaarlijk," ging hij verder.
Zo is het maar net. Met Pim Fortuyn hebben we gezien waartoe dit soort extremistische opmerkingen kunnen leiden... en ook voor de verkiezingen zagen we dat toen FVD-leider Thierry Baudet twee keer werd aangevallen door gekken, waaronder door een ANTIFA-straatterrorist.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten