Ze lachen allemaal! Omroep ON!-studio giert om hilarische reacties uit omroepland op winst PVV

Medianov 25 2023, 12:30
Het is deze week echt lachen, gieren, brullen zeg! Linkse Wokies in het hele land waren boos aan het demonstreren, we zagen overal Palestijnenvlaggen voorbijkomen, er werd net gedaan alsof het einde van de wereld nabij was... En bij ON! hebben ze even hartelijk gelachen om de heerlijke reacties op de verkiezingsoverwinning van de PVV vanuit Omroepland.
Bij Ongehoord Nieuws spraken Reinette Klever, Harm Beertema, Paul Cliteur, Rutger van den Noort én Tom Nooijer over de enorme winst van de PVV... en op de reactie daarop in Hilversum. Het gevolg? Ze rolden op een gegeven moment op de grond van het lachen. En terecht. Want Omroepland heeft zich weer eens heerlijk laten kennen.
Cliteur vertelde dat het nogal vermakelijk is dat NPO-medewerkers en ambtenaren onlangs zeurden dat de overheid "te pro-Israël" was. Dat moeten ze eens gaan doen bij Geert Wilders. Die lacht ze weg - en stuurt ze ook meteen de laan uit.
Vervolgens spraken ze over het nieuws dat BNNVARA een bijeenkomst heeft georganiseerd "om elkaar een hart onder de riem te steken." Dit omdat ze daar allemaal helemaal van slag zijn. De PVV als grootste partij van het land? Tranen, tuiten, huilen, gillen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we er, net als ON!, voor álle weldenkende Nederlanders. Mensen die zich jarenlang uitgesloten hebben gevoeld. Die de Wokewaanzin, Massa-Immigratie, Stikstofgekte, en Klimaatonzin uitkotsen. Steun jij ons geluid? Help ons dan! Doneer aan DDS en help ons een écht rechts geluid te laten horen, elke dag weer!
"Ongelooflijk he?" zei Klever. "Dit is totale waanzin. BNNVARA is natuurlijk een beetje de Partij van de Arbeid-omroep. Nou, de PvdA heeft jarenlang de PVV en dus de PVV-kiezer uitgesloten. En nu janken en krokodillentranen."
"Ik vind het echt een beetje kinderachtig hoor," voegde ze toe. Daarop vroeg De Nooijer haar of ze nog zakdoekjes zou gaan uitdelen in Hilversum (waar ze natuurlijk voor ON!) werkt. Dat vond ze wel een goed idee. Ha! Dat heeft ze daarna helaas niet gedaan, maar het was wel extreem grappig geweest als zij ze wel even getreiterd had.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten