Livestream! Het grote FVD Lagerhuisdebat over het referendum

Jawel, vandaag is de grote avond: het Lagerhuisdebat georganiseerd door FVD is begonnen. Alle fractieleden (behalve Simone Kerseboom) zijn erbij, en de zaal zit vol met gepassioneerde debaters die maar wat graag met elkaar willen discussiëren over dit belangrijke onderwerp.

De stand van zaken voor het begint: Thierry Baudet is geneigd tegen te stemmen, Gideon van Meijeren is geneigd vóór te stemmen wat ook geldt voor Pepijn van Houwelingen, en Freek Jansen is eigenlijk echt helemaal neutraal. Hij neeg naar nee maar heeft toch ook wel sympathie voor het argument dat zo'n referendum in ieder geval gezien kan worden als `'raadgevend,' ook als de uitkomstdrempel niet gehaald wordt.

Kijk mee, geniet van de levendigheid van het debat... en als het erop zit, nou, besluit dan wat je uiteindelijke mening is... zodat er intern bij FVD op gestemd kan worden, en de fractie haar standpunt kan bepalen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties