portraitfactorynl tweede kamer 67

LOL! Mona Keijzer (BBB) zorgt voor woede bij globalisten: 'Moeten die Oekraïeners niet eens terug naar eigen land?'

Politiekjan 30, 9:45
Hilarisch! BBB-Tweede Kamerlid Mona Keijzer heeft zich de woede op de hals gehaald van de globalisten omdat zij gisteren in een Kamerdebat liet weten dat al die Oekraïense mannen die naar Nederland 'gevlucht' zijn maar lekker terug moeten naar het eigen land om daar iets nuttigs te doen. Oekraïense dienstplichtigen moeten strijden voor hun land, hun stad, hun huis. Niet hier de hand ophouden, was haar boodschap.
Keijzer stelde vast dat er momenteel iets van 650.000 Oekraïense 'vluchtelingen' in ons land zijn. Heel vaak gaat het om mensen die altijd al naar het Westen wilden vanwege de hogere levensstandaard, maar die nooit weg konden omdat Oekraïne geen deel van de EU is. Toen de oorlog uitbrak met Oekraïne grepen deze mensen hun kans en reden ze razendsnel naar het Westen, onder meer naar Nederland. Want daar kregen ze immers alles gratis. Gratis opvang. Gratis eten. Gratis gezondheidszorg.
Dat kan zo niet doorgaan, aldus Keijzer. Onder die Oekraïense 'vluchtelingen' zijn er hele horden mannen die in eigen land dienstplichtig zijn. Waarom moeten wij die mannen onderhouden? Waarom moeten onze vrouwen werken zodat die mánnen hier niets hoeven te doen? Het is hun taak om voor hun eigen land te vechten.
En trouwens, die mannen (en families) kunnen ook in delen van Oekraïne leven waar het veilig is. Waarom moeten ze allemaal opgevangen worden in óns land. Wij kunnen deze kosten niet langer dragen. Het gaat allemaal ten koste van ons eigen volk. De échte oorlog is in het oosten van Oekraïne. Misschien dat er af en toe wat raketten komen in andere delen van het land, maar dat is zeer beperkt. Rusland heeft Oekraïne nadrukkelijk niet de totale oorlog verklaard. Dat zien we allemaal. En dus kunnen die Oekraïeners - zeker de mannen - prima naar het westen van hun land.
In het debat werd daar woedend op gereageerd door het kartel. Dat wil namelijk dat ónze mannen en vrouwen in uniform uiteindelijk gaan vechten in Oekraïne. Die Oekraïense lafbekken moeten dus maar lekker naar ons komen, dan kunnen wij hun vuile werk opknappen.

WNL gaat los op Keijzer

Ook bij WNL waren ze vandaag geïrriteerd. Mart de Kruif - die oude militair die altijd meer oorlog wil - mocht langskomen om te vertellen dat het onzinnig was wat Keijzer wil. Het is nergens veilig! Rusland bombardeert Oekraïne overal. Voortdurend! Iedereen die de oorlog volgt weet dat dit onzin is, maar hé, dat past niet in het oorlogsstraatje van deze oorloghitser. En dus liegt en bedriegt hij erop los. Op live tv.
Volgens De Kruif kunnen niet al die Oekraïense mannen die in Nederland zijn daadwerkelijk vechten. Ze moeten tussen 27 en 60 zijn, en dan ook nog enigszins gezond. En dus is wat Keijzer zegt onzin.
Nee, dat is het niet. Natuurlijk klopt dat. Maar Keijzer beweerde ook niet dat ze allemaal kunnen vechten. Het gaat om de mannen die dat wel kunnen (en zouden moeten!), maar die dat niet doen. Die op onze kosten leven.
Want daar had ze ook nog wat over te zeggen. Zij wil dat die Oekraïeners die in ons land zijn gaan betalen voor de 'service' die ze hier krijgen, net zoals Néderlandse minima dat moeten. Volgens al die globalisten als De Kruif en de kartelianen in de Kamer werken die Oekraïeners heel hard en zijn ze absoluut niet lui.
Mooi. Dat betekent dat ze geld hebben voor hun woning, hun voedsel, en hun zorgverzekering. Laat ze maar betalen, was het punt van Keijzer. En ja, daarin heeft ze volkomen gelijk.
Maar helaas. Ze mag dat niet hardop zeggen. De bovenonsgestelden van het globalistische kartel hebben namelijk anders besloten. Daarom wordt Keijzer eerst afgebrand in de Kamer en vervolgens, vanmorgen, op de NPO. Bij het zogenaamd rechtse WNL, zelfs.

Mannen vechten

Het kartel vindt het heel vervelend vinden, maar Keijzer heeft gelijk. Die Oekraïense mannen moeten lekker terug naar eigen land. Het zal kartelianen verbazen, maar dit is wat mannen hóren te doen: vechten voor eigen haard, huis, dorp, stad, land. Dat is hoe we gemaakt zijn. Dat is onze plicht als mannen op het moment dat ons huis onder vuur ligt. Ja, dat is gevaarlijk. En dat is precies waarom wij het doen, en niet onze vrouwen en kinderen.
(Artikel gaat verder na deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met deze idiote immigratieplannen van het kartel EN met de eeuwige steun voor een oorlog die de onze niet is. Denk jij er net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het elke dag weer op te nemen voor ons eigen volk!
Als Nederland ooit wordt aangevallen moeten wij Nederlandse mannen opstaan en strijden - ook als we dik en bepaald niet in topvorm zijn (zoals ondergetekende). Wat we dan vooral niet moeten doen is 'vluchten' naar een ander land, andere mannen (en zelfs vrouwen!) voor ons huis laten vechten en sterven, en vervolgens in dat andere land op de pof leven.
Hetzelfde geldt voor al die Oekraïense mannen die in ons land leven als "vluchtelingen." Wees een vent. Vecht. Oh, en dat gezeik van die 'expert' bij WNL vandaag over dat mensen als Keijzer "eigen volk eerst" willen... Ja dat klopt. En daar is helemaal niets mis mee. Dat is létterlijk wat onze overheid zou moeten doen. Maar nee. De kartelianen zeggen steeds weer: elk ander volk eerst, ons eigen volk laatst. Dát is pas erg. Dát is pas crimineel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten