EU's schandalige chantage van Hongarije: Dictatuur EUSSR in de maak

EUjan 29 , 13:00
Het is nu overduidelijk dat de Europese Unie niet langer een bondgenootschap van onafhankelijke staten is, maar een dictatoriale entiteit die erop uit is om haar wil op te leggen aan elk land dat durft af te wijken van haar bevelen. De recente dreigementen van Brussel tegen Hongarije zijn niets minder dan economische chantage van de ergste soort. De EU begint langzaam te veranderen in de EUSSR.
Hongarije, dat terecht weigert blindelings steun te verlenen aan Oekraïne in het huidige conflict, staat nu onder ongekende druk van de EU. Brussel dreigt expliciet de Hongaarse economie te saboteren door zijn munt te ondermijnen en het vertrouwen van investeerders te laten instorten. Dit alles, zo beweren ze tegen de Financial Times, om 'banen en groei' in Hongarije te schaden. Wat een absurditeit! Sinds wanneer is het vernietigen van een economie een legitieme tactiek in politieke geschillen?

Unelected EU is waging war against Hungary. They want Hungary to follow the idiot policies of Brussels or they will try to destroy the Hungarian economy. The state of the European Union: dictatorship! #nexit

Balázs Orbán
Balázs Orbán
@BalazsOrban_HU

Brussels is using blackmail against Hungary like there’s no tomorrow, despite the fact that we have proposed a compromise.❌ As @FT reports: ‘@JanosBoka_HU said Budapest sent a new proposal to Brussels on Saturday, specifying it was now open to using the EU budget for the…

Image
1.1K
Reply
Marcel de Graaff, FVD Europarlementariër, slaat de spijker op zijn kop: "De niet-gekozen EU (Europese Commissie red.) voert oorlog tegen Hongarije." Dit is een oorlogsverklaring, niet alleen tegen Hongarije, maar tegen het principe van nationale soevereiniteit en democratische besluitvorming. Hongarije wordt gestraft omdat het land niet meegaat in het 'idiote beleid van Brussel'. Is dit de 'democratische' Europese Unie waarover we zo vaak horen?
Deze tactieken van de EU tonen aan dat we te maken hebben met een instituut dat bereid is tot alles om haar politieke agenda door te drukken, zelfs als dat betekent dat ze economieën moet vernietigen en het leven van miljoenen Europeanen in chaos moet storten. Dit is geen bondgenootschap; dit is een dictatuur in wording.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het wordt tijd dat we ons realiseren dat de EU niet het beste voorheeft met haar lidstaten. Het is een organisatie die haar macht wil consolideren ten koste van nationale belangen. Voor Nederland is het nu meer dan ooit duidelijk: Nexit. We moeten onze soevereiniteit terugwinnen en onszelf bevrijden van de tirannie van Brussel voordat het te laat is. Hongarije staat nu in de frontlinie, maar wie zal de volgende zijn als we deze gang van zaken tolereren?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten