LOL! Thierry Baudet gaat naar de koning en neemt mee: 'Een magazine voor Maxima en een boek voor Willem!'

Politiekjan 23 2023, 8:00
Vorige week 'mochten' alle fractieleiders van partijen in de Tweede Kamer langskomen bij koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Dat gebeurde in het koninklijk paleis. FVD-leider Thierry Baudet was er ook bij en had twee mooie cadeau's meegenomen voor het koningspaar.
Omdat Maxima voortdurend bezig is met die digitale euro - en dat project overal promoot, inclusief bij het WEF - had hij voor haar het nieuwe nummer meegenomen van Epoque. Dat is magazine van de jongerenorganisatie van FVD, JFVD. En in deze editie stond een uitgebreid artikel over de gevaren van het zogenaamde CBDC.
Ook voor de koning zelf had Baudet een leuk cadeau: het boek van Robert F. Kennedy Jr. In De gevaarlijkste dokter op aarde legt RFK Jr. uit dat Dr. Anthony Fauci een groot gevaar voor de volksgezondheid vormt, zowel in Amerika als ver daarbuiten. Dit boek is een absolute bestseller met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren. De Nederlandse vertaling kan hier gekocht worden.
Het koninklijk echtpaar kreeg dus wat leeswerk van Baudet. Een prima idee, natuurlijk, want die twee zitten vuistdiep in de globalistische gekkigheid van het WEF en aanverwante organisaties. Het kan best zo zijn dat dit zo is omdat ze meedoen met die globalistische technocratie - dat ze naar een onvrije samenleving streven.
Maar het is ook mogelijk dat ze gewoon niet beseffen wat dit uiteindelijk betekent voor het Nederlandse volk (hoewel ik vermoed dat ze dit echt wel weten, en dat helemaal prima vinden; het is niet alsof koningen een lange geschiedenis hebben van het respecteren van de vrijheid van burgers).
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Maar goed, het is een prima manier om toch te proberen de houding van het stel wat bij te sturen. De kans dat het slaagt is gezien bovenstaande niet groot, maar het is het al waard als je ze toch een beetje weet te irriteren met dat soort anti-globalistische literatuur.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten