LOL! Zelfs VVD-knuffelende De Telegraaf publiceert kritische brief: 'De VVD lijkt wel op D66!'

LOL! Zelfs VVD-knuffelende De Telegraaf publiceert kritische brief: 'De VVD lijkt wel op D66!'

Het gebeurt bijna nooit, maar De Telegraaf heeft zowaar een stuk gepubliceerd waarin de VVD totaal wordt afgebrand. Het gaat - hoe kan het ook anders - niet om een artikel geschreven door een huisjournalist, maar door een lezer. En die lezer veegt op schitterende wijze de vloer aan met de VVD.

Harry van der Stok legt uit in zijn briefje dat de VVD geen enkele verkiezingsbelofte heeft ingelost. Geen enkele. VVD'ers roepen heel blij dat Rutte een "asieldoel heeft gesloten met Turkije" om de immigratie te beperken, maar dat is onzin. Het is geen daadwerkelijke oplossing.

"En die vijf miljard euro extra voor defensie is ook geen enorme prestatie. Na jaren de NAVO verplichtingen niet te zijn gekomen, moest Rutte wel, wilde hij internationaal geloofwaardig blijven," aldus Van der Stok.

Maar nationaal heeft hij dat probleem niet meer... want zijn geloofwaardigheid is hij al lang kwijt. Hij had van Angela Merkel kunnen leren, die ervoor zorgde dat geen enkele serieuze partij haar rechts kon inhalen. Kijk naar Rutte. Die wordt nu door 5 of zes partijen overvleugeld.

Opvallend genoeg lijkt de VVD van Rutte daarmee heel erg op... D66, aldus het opiniestukje. "D66 heeft zich ook ideologische uitgekleed; gekozen burgemeester, geen referendum meer en gek op Brussel."

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

"Zoek de verschillen tussen de twee partijen! Mooie nieuwe naam voor de partijen voor de verkiezingen in maart a.s.: VVD66," concludeert hij dan ook.

Daar valt eigenlijk nergens op aan te merken. Want, inderdaad, dat is precies wat er de afgelopen jaren gebeurd is. Rutte begon in 2010 aan zijn premierschap door een keiharde aanval op de PvdA - hij had het over een "zelfmoordbrief" toen hij naar het verkiezingsprogramma van die partij refereerde - maar is nu niet meer te onderscheiden, qua stijl en ook inhoudelijk, van Sigrid Kaag... en Attje Kuiken.

Volg ons op Twitter.

Lees meer over:
D66 VVD Mark Rutte NAVO Duitsland

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties