shutterstock 325232315

Mediakartel ernstig bezorgd na brute moord op 12-jarige Lola: 'Extreemrechts spint hier garen bij'

Politiekokt 19 2022, 15:00
In Frankrijk is op extreem brute wijze het 12-jarige meisje Lola vermoord. Ze is gedood door de in Algerije geboren Dhabia B., die illegaal in Frankrijk woont. Dhabia heeft Lola mee gelokt naar de woning van haar zus - in hetzelfde gebouw als de woning van Lola's ouders - waarna ze haar op vreselijke wijze misbruikte, martelde, en uiteindelijk ook nog eens vermoordde.
Bij Ongehoord Nieuws sprak Eva Vlaardingerbroek hier gisteren ook al over. "Dit meisje is het zoveelste slachtoffer dat wordt geofferd op het altaar van het multiculturalisme en de massa-immigratie," aldus de opiniemaker. "En dit is een direct gevolg van de open grenzen. We weten niet wie er binnenkomen. We hebben er geen controle over."
Dat klopt natuurlijk helemaal. Maar de linkse media zijn heel boos - niet dat het arme meisje op zo'n brute wijze vermoord is, maar omdat wat zij 'extreemrechts' noemen er hoegenaamd garen bij spinnen.
Ja, dat lees je goed: in Trouw is dát de invalshoek van het verhaal over Lola's brute moord. Niet dat dit meisje zo ongelooflijk zwaar mishandeld, gemarteld en gedood is door iemand die helemaal niet in Frankrijk mocht zijn, maar dat 'radicaal rechts' er politiek hoegenaamd van profiteert. Want door aandacht te geven aan de achtergrond van de dader worden Fransen waarschijnlijk nóg meer anti-massa-immigratie. En dat is het échte probleem.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Let wel, Lola - 12 jaar oud! - is verkracht, gemarteld, haar hals is doorgesneden, daarna is haar lichaam in stukken gehakt, waarna die stukken in een doos zijn gestopt. Die doos is later gevonden (door haar familie). Met haar er dus helemaal kapotgesneden in. Afgrijselijk. Maar wat vinden de media erg? Dat hier over praten misschien 'anti-immigratie' standpunten verhevigt.
Zieker dan dit wordt het niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten