shutterstock 620693327

Mediakartel in tranen maar toch ook 'positief': "Wilders I is heel ver weg"

Politieknov 23 2023, 8:40
Onze globalistische, zelfhatende vrienden van het mediakartel hadden gisteren een héél vervelende avond. Het was wanstaltig voor ze. De PVV won de Tweede Kamerverkiezingen immers glorieus. We zien dan ook heel veel mediatranen vandaag... Maar tegelijkertijd hebben de elitaire nepjournalisten toch iets van ondemocratische hoop. Ze laten namelijk heel blij weten dat "Wilders 1 heel ver weg" is.
We hebben vannacht ongetwijfeld allemaal de reacties gezien bij RTL en de NPO. Ze waren natuurlijk totaal niet blij met wat ze zagen. De PVV op 35 zetels? (Dat zijn er uiteindelijk 37 of mogelijk zelfs 38 geworden!) Vreselijk vonden ze het! Ze waren er bijna emotioneel van zelfs. Net zoals Frans Timmermans.
Maar ook andere media doen mee aan het huilen. Nu.nl bijvoorbeeld. Ze vinden het daar duidelijk niet fijn wat er is gebeurd.
Toch hebben de media een reden om nog iets van hoop te zien, daar, aan de horizon. Ze concluderen allemaal namelijk dat het "heel moeilijk" wordt voor Geert Wilders om daadwerkelijk een coalitie in elkaar te knutselen. Natuurlijk hebben wij dat ook al gezegd - het is namelijk waar dat een groot deel van de kartelpartijen anti-democratisch is en lak heeft aan de wil van de kiezer.
Maar als je dit soort artikelen leest krijg je de indruk dat de media dat niet veroordelen, maar er juist hartstikke blij mee zijn:
"De PVV heeft de verkiezingen gewonnen. Maar wordt Geert Wilders ook de premier? De VVD en NSC kunnen de PVV getalsmatig aan een meerderheid helpen in de Tweede Kamer, maar formeren is meer dan het optellen van zetels..." aldus de dames en heren linkse 'journalisten' van Nu.nl, de grootste nieuws website van Nederland.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS wisten we dat dit de belangrijkste verkiezingen van ons lezen zouden worden. Nou, Nederlanders hebben dat ook begrepen! Nu is het zaak om door te pakken en Nederland te veranderen. Denk jij daar net zo over? Steun DDS dan! Doneer aan DDS en help ons het mediakartel aan te pakken en pal te staan voor ons mooie land!
"Voor nu lijkt de grootste vraag: gaan partijen überhaupt met de PVV in zee? Daar ging de campagne voor een groot deel ook over. Er is namelijk nogal wat te doen over het verkiezingsprogramma van Wilders. Sommige standpunten botsen met de grondwet, zoals een verbod op de Koran en op moskeeën."
En dan de titel van het stuk: "PVV wint verkiezingen, maar kabinet Wilders I is heel ver weg."
Je hóórt ze zowel bang zijn (want stel je voor dat het Wilders wél lukt), maar ondertussen proef je de hoop ook van het linkse journaille. 'Wilders is dan wel de grootste geworden, maar dat betekent niet dat hij mag gaan regeren. Ha!' Als je écht een democraat bent word je er bijkans kotsmisselijk van.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten