2l4a6146 mirjam bikker cu

Hilarisch! Mirjam Bikker (ChristenUnie): ''Door de stikstofdeken zakken de pimpelmeesjes massaal door de poten!''

Politiekmrt 10 2023, 15:00
Het stikstofbeleid blijft een veelbesproken onderwerp in Nederland, vooral nu de Provinciale Statenverkiezingen naderen. Woensdagavond gingen Mirjam Bikker van de ChristenUnie en Caroline van der Plas van BBB met elkaar in debat bij Nieuwsuur. Tijdens het debat verdedigde Bikker het huidige stikstofbeleid en haalde daarbij een opmerkelijke uitspraak aan: "Door de stikstofdeken zakken de pimpelmeesjes massaal door de poten!".

Bij ons in🇩🇪zijn veel boeren, er wordt volop gebouwd en op de Autobahn mag je onbeperkt gas geven. Ondanks dat heb ik nog geen pimpel-, kuif-, of koolmeesjes door hun pootjes zien zakken.🤣 Nederland wordt geregeerd door imbecielen. En ze worden er ook nog eens goed voor betaald.

1.0K
Reply
Deze uitspraak zorgde voor hilariteit op social media, waar mensen lachten om het zogenaamde "paniekvoetbal" van Bikker. Een Nederlandse inwoner van Duitsland voegde zich bij de discussie en schreef: "Bij ons in Duitsland zijn veel boeren, er wordt volop gebouwd en op de Autobahn mag je onbeperkt gas geven. Ondanks dat heb ik nog geen pimpel-, kuif-, of koolmeesjes door hun pootjes zien zakken. Nederland wordt geregeerd door imbecielen. En ze worden er ook nog eens goed voor betaald."
De opmerkingen van Bikker en de reacties daarop illustreren de verdeeldheid en discussie over het stikstofbeleid in Nederland. De tegenstanders van het huidige beleid lijken aan de winnende hand te zijn, wat Bikker zorgen baart. Zij en haar partij willen het huidige beleid verdedigen en alle archieven openen om dat te doen. Je moet de stikstofhysterici eigenlijk één tegenvraag stellen. Geef eens een betrouwbare bron, dus een wetenschappelijke bron waaruit dit blijkt. Jullie raden het al daar komt nooit antwoord op.
UPDATE: Fan-tas-tisch nieuws voor onze lezers. Op Twitter heeft het Hoofd Voorlichting van de ChristenUnie laten weten dat dit helemaal niet zo is! Als we deze vraag hadden voorgelegd aan de partij hadden ze daar dit keer echt wel antwoord op gegeven. Dat is ontzettend mooi om te horen! Een ander lid van de persafdeling van de partij bevestigt dat. Iedereen is heel erg bereid om met ons te praten (zoals vrijwel alle andere partijen ook doen, wat niet zo gek is want onze lezers zijn, niet schrikken, Nederlandse burgers). Hier worden wij natuurlijk heel warm van, diep van binnen. We gaan er dus vanuit dat we vanaf nu weliswaar geen vrienden van elkaar zijn, maar dan toch zeker nette buren en dus gewoon vragen kunnen stellen en antwoorden kunnen krijgen. Jongens, wat is het leven mooi.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is duidelijk dat het stikstofbeleid één van de belangrijkste onderwerpen is tijdens de Provinciale Statenverkiezingen. De aankomende verkiezingen zullen ongetwijfeld invloed hebben op de koers van het beleid en de politieke verdeeldheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten